Tabu
Image default
LIFESTYLE

De ce nu se mai pot folosi unele melodii pe Instagram

Foarte multă lume se întreabă care este motivul pentru care anumite anumite piese de pe Instagram nu mai pot fi accesate. 

Scandalul a pornit de la societatea care se ocupă de drepturile de autor ale artiştilor din Italia, compania Meta. Se pare că acești soliști nu au ajuns la o înţelegere cu reţeaua de socializare și contractele nu au fost reînnoite. Printre aceștia se află trupa Depeche Mode.

Melodia celebrei trupe britanice nu se aude absolut deloc şi este însoţită de mesajul: „Acest conţinut nu este disponibil”. În aceeași situație se află și piese populare interpretate de Harry Styles sau Taylor Swift.

Din păcate, problema de pe Instagram este cauzată și de algoritm. Neplăcerile s-au extins și acum afectează melodii ale artiştilor din toată Europa, lucru despre care au vorbit influenceri și bloggeri români.

Vedetele din țara noastră au vorbit despre cum văd lipsa unor melodii de pe Instagram, Adelina Pestrițu fiind una dintre influecerițele care speră să se rezolve cât mai repede această situație neplăcută din mediul virtual.

„O imagine frumoasă, gândită, analizată, are nevoie de o muzică potrivită astfel încât să te bage în vibe-ul potrivit. Sper să îşi dea seama că au luat nişte decizii foarte ciudate şi pripite şi că ne dau viaţa peste cap”, a spus bruneta pentru observatornews.ro.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Dieta preistorica. Cum slabesti peste 10 kilograme in timp record

Cele mai sexy concurente de la Eurovision 2012 (FOTO)

Se scumpeşte parcarea în Capitală. Taxele vor creşte cu 15%

Andreea Damian

Bianca Brad: «Sufăr mult şi nu mă opresc din plâns!»

Bucataria Mexicana – un adevarat ospat plin de delicatese

realitatea

Lampa – sticla de lapte

realitatea

Scrie un comentariu