Tabu
Image default
PEOPLE Slider

De ce nu a vrut Jada Pinkett Smith să se mărite cu Will Smith

Jada Pinkett Smith a dezvăluit recent secretele mariajului de 21 de ani cu actorul Will Smith. Mărturisirile sale au fost de-a dreptul copleșitoare, vedeta lăsându-și fără cuvinte proprii copii – Willow şi Jaden – invitați în emisiunea sa difuzată online pe Facebook, „ Red Table Talk”. Actriţa de 47 de ani a declarat că nu şi-a dorit niciodată să se mărite şi că a plâns non-stop în ziua în care s-a măritat.

„Atunci eram însărcinată cu Jaden. Primul trimestru de sarcină a fost oribil, iar eu eram atât de supărată că trebuie să mă ocup de o nuntă. Am plâns pe tot parcursul ceremoniei. Pur şi simplu nu sunt de acord cu acest concept numit mariaj. N-am fost şi nu sunt nici acum. Până când moartea ne va despărţi este real pentru mine, însă toate ideile şi regulile alea…Titlu ăsta de «nevastă»…Pur şi simplu nu simt asta. Nu e pentru mine”, a declarat Jada în emisiunea sa, potrivit Daily Mail.

Jada a mai declarat că s-a căsătorit şi din cauza presiunii exercitate de mama sa, Adrienne Banfield Norris. Aceasta i-a cerut scuze personal fiicei sale, fiind și ea prezentă în emisiune alături de ginerele și nepoții săi.

„Îmi pare rău că nu ţi-am respectat dorinţa. Am fost egoistă. Mi-a fost teamă că nu o să am parte de acest moment cu fiica mea, moment în care se căsătoreşte… mai ales că este singurul meu copil. Nunta a fost oribilă. Jadei îi era rău, era irascibilă. Nu a cooperat cu nimic. Era chiar în perioada în care avea toate acele greţuri matinale”, a declarat Adrienne, mama Jadei.

Ei bine, Will Smith (50 de ani) a făcut la rândul său mai mlte confesiuni despre căsnicia sa. Povestea sa este cu totul diferită de cea a soției sale, pentru că actorul a știut mereu că vrea să se căsătorească și să aibă doi copii (ceea ce s-a și întâmplat).

Actorul a declarat că Jada a trecut printr-o depresie şi nu s-a putut opri din plâns 45 de zile. „A fost o perioadă în care mami se trezea şi plângea. Au fost 45 de zile”, i-a spus Will cu lacrimi în ochi fiicei sale. „Ai omis câteva zile!”, a completat Jada. „Se întâmpla în fiecare dimineaţă. Am început să ţin un jurnal. Cred că atunci m-am simțit cel mai rău în căsnicia noastră. M-am simțit mizerabil”, a mai adăugat actorul. Cei doi au fost la un pas să se despartă, însă într-un final problemele i-au unit şi mai mult.

 

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Louis va fi botezat azi, o zi specială pentru Regina Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Brooke Shields a fost protejată de hărțuirea sexuală de la Hollywood de mama ei

realitatea

Grant Imahara, realizator MythBusters, a murit la 49 de ani

Andreea Damian

Machiajul puternic: modul în care fetele și băieții din Generația Z au creat o imensă subcultură

Andreea Damian

Octavian Ursulescu a înlocuit prezentarea de evenimente cu partidele de pescuit

Tabu Tabu

Sia, gest impresionant: a plătit cumpărăturile tuturor clienților dintr-un magazin de Ziua Recunoștinței

Andreea Damian

Scrie un comentariu