Tabu
Image default
PEOPLE Slider

De ce Nuami și Teo nu-și mai vorbesc de ani de zile. Adevărul despre relația lor

Nuami Dinescu și Teo Trandafir au lucrat împreună 7 ani, dar acum nu își mai vorbesc deloc. Când erau pe același platou de filmare ai fi putut băga mâna în foc că pe cele două le leagă o frumoasă și puternică prietenie. Se pare, iată, că unele lucruri nu sunt întotdeauna așa cum par la o primă vedere.

Pe Nuami vi-o amintiți probabil drept Tanța, simpatica asistentă a lui Teo Trandafir din emisiunea difuzată la Pro TV acum aproape 20 de ani. Acum, joacă în serialul Adela.

Nuami a vorbit recent despre cât de greu a fost să demonstreze publicului că ea este mai mult decât un simplu personaj pe nume “Tanța” și spune că relația ei cu Teo s-a răcit definitiv imediat după ce emisiunea a luat sfârșit.

„Ştii când a început să fie greu? După ce s-a terminat emisiunea şi eu nu-mi mai găseam nimic de lucru, pentru că toată lumea mă asocia cu Tanţa. Pentru că Tanţa crescuse atât de mult, mă călărise 7-8 ani atât de mult, încât eu nu mai eram. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru că Tanţa stătea călare pe mine şi eu nu puteam să trăiesc de ea. A fost o perioadă în care nu mai suportam să mă strige lumea pe stradă Tanţa. Pentru că în momentul în care ataşezi nişte detalii – boneţica şi şorţul ăla – nu mai sunt eu şi pot spune orice măgărie, pentru că nu am zis-o eu, a zis-o Tanţa. Asta e şmecheria cu personajele. Aşa că greu de gestionat a fost atâta vreme cât nu mi-am mai găsit nimic de lucru”, a mărturisit actrița potrivit adevărul.ro.

Nuami Dinescu recunoaște că a învățat multe de la Teo și spune că între ele nu au existat conflicte de niciun fel, doar că drumurile lor au luat-o în direcții diferite.

„Am învăţat multe lucruri de la ea, am făcut-o fără să-mi spună ea – am observat cum se purta cu echipa, ea era bună cu toată lumea. Noi nu ne-am certat niciodată, o singură dată am avut un diferend pe nişte date istorice, în rest nu ne-am contrat niciodată, poate şi pentru că eu nu mă cert cu nimeni niciodată. Nu mai avem nicio treabă una cu alta, nici nu îmi face plăcere să mai vorbesc despre subiectul acesta. Ea dacă nu vorbește despre mine, eu de ce să vorbesc despre ea? Eu de atunci am mai lucrat și lucrez la diverse proiecte de televiziune, nu am lucrat toată viața la acea emisiune”, a explicat Nuami Dinescu.

ARTICOLE SIMILARE

Cu ce probleme s-a confruntat Irina Deaconescu inainte de a naște

Tabu Tabu

De ce o detestă pe Meghan Markle prietenii prințului Harry

Andreea Damian

Street style: cum să rămâi elegantă atunci când plouă?

Tabu Tabu

Ce mesaje ascunde portretul de familie realizat pentru ziua prințului Charles

Andreea Damian

7 moduri în care pielea ta reacționează la situațiile de zi cu zi

Andreea Damian

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru că nu poate merge la mormântul tatălui ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu