Home > Agenda > stiri > De ce (NU) divorteaza ANTONIA!

De ce (NU) divorteaza ANTONIA!

Unul dintre motivele separării pare să fie lipsa de comunicare. Se pare că cei doi nu au ascultat sfatul dat de preotul care a oficializat căsătoria lor și botezul micuței Maya și au ajuns astfel în pragul divorțului.

“Uitați de Maya (n.r- fetița lor), măcar o oră pe săptămână, și vorbiți despre voi doi! Despre cum merg lucrurile în relația voastră, pentru că tu cânți, ai trei concerte, pentru fanii tăi și uiți, El, la club, uită și de el însuși, darămite de tine. Și apoi vă rupeți unul de celălalt. Asta nu e suficient. Nu trebuie doar să vorbiți despre cum merg lucrurile între voi, dacă vă mai iubiți, dacă unul s-a supărat pe celălalt dintr-un motiv anume sau dacă sunteți geloși. Nu, nu este suficient! De fiecare dată când aveți ocazia, discutați despre Iisus!”, le-a spus preotul, conform www.libertatea.ro.

Pe de alta parte, din punct de vedere religios, Antonia are interzis la divorț. Adeptă a religiei mormone, cântăreața nu are voie să se despartă de soțul ei, Vincenzo Castellano, dar dacă va divorța, separarea de tatăl copilului ei va fi recunoscută doar în fața legii.

“Mormonii sunt împotriva divorțului. Mai mult, în ochii lor, Antonia va rămâne nu numai în viața asta, ci și în viața de după – adică în Împărăția Celestial㠀- alături de Castellano. Mormonii dezaprobă total divorțul, mai ales din cauza copilului (n.r. – cei doi au o fetiță împreună, pe nume Maya), pentru că ei zic că familiile trebuie să conțină obligatoriu doi părinți și unul sau mai mulți copii. Încă un motiv pentru care Dumnezeu o va pedepsi pe Antonia este că, divorțând, ea amputează una dintre poruncile lui Dumnezeu, aceea că familiile mormone trebuie să aibă cât mai mulți copii. În genere, femeile divorțate sunt marginalizate de biserică și nu mai pot lua parte la orânduielile din templu”, au declarat reprezentanți ai Bisericii Mormone pentru stl.ro.

 

Articole asemanatoare
Antonia-Iacobescu
Antonia foarte îngrijorată din cauza fiicei sale care e în Italia
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
ANTONIA – pusa la zid! Ce acuzatii legate de bebelus i se aduc!
TABU a avut dreptate: CE nume va purta bebelusul Antoniei / Foto cu bebelusul!

2 Responses

  1. gandalf

    antonia……….sfatul meu este ca viata merge inainte si prostiile mormonilor si alte aberatii nu trebuie sa te dirijeze…barbatul daca e barbat sa stea linga femeie sa o iubeasca si pe ea si pe copil si sa nu faca figuri de arab sau klingonian…esti o femeie extrem de frumoasa cu voce cu potential in viitor…etc,….piesa marabou ma face sa simt lpsurile din sufletul tau…pt ca atunci cand cantai piesa asta din suflet …tziai exteriorizat fara sa vrei niste sentimente si stari personale….nu are nimeni dreptul sa te marginalizeze sau sa iti dicteze felul tau de viata…..sa nu uitam ca familia trebuie sa fie familie si copii au nevoie atat de mama cat la fel si de tata…..dar nu de monstrii…poate am fost cam dur dar eu asa consider…..meriti mult in aceasta viata……bafta

  2. Adi

    Daca ati urmarit cazul Antonia ati fi observat ca s-a casatorit intr-o buserica catolica si nu mormona, deci implicit tot ce spuneti mai sus sunt aberatii, cacatzilor. Ati scos si voi o stire. V-as baga la puscarie pentru manipularea adevarului. Si oricum, mascariciu ala italian sti-l masa cum a pus mana pe ea. O fi fost flamanda fata la inceput, nah ce sa-i faci si acum face bani de se sparge, normal cum sa doarma frumusete de femeie cu o caricatura de barbat in pat. Pacat ca au un copil impreuna……ahaha a stiut italianu, baga morcovelu, fa sos de rosii si hop apare copilu sa nu cumva sa piarda fotomodelu, ca ma gandesc macar atat, orb si prost nu e. Da nah, vedeta, frumoasa tre sa puna mana pe ea unu jmecher si cu bani, ce dracu sunteti prosti, selectia naturala.

Comenteaza acest articol

De ce (NU) divorteaza ANTONIA!

by realitatea   1 min
2