Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

De ce o urăște Camilla pe Kate. Cumplita rivalitate dintre cele două ducese

Familia regală britanică nu este străină de scandalurile publice, iar cel mai recent le implică pe Camilla Parker Bowles, ducesă de Cornwall, și pe nora sa, Kate Middleton, ducesă de Cambridge. Se știe deja că soția prințului Charles este incredibil de geloasă pe Kate Middleton încă de acum 17 ani. Iar motivul e evident: Kate și prințul William i-a eclipsat mereu pe Ducesa de Cornwall și soțul acesteia, Prințul Charles. Camilla pare că îi pune mereu bețe în roate soției prințului William, iar la baza disputei se află invidia pentru aprecierile pe care tânăra ducesă, în vârstă de 36 de ani, le primește peste tot pe oriunde ar merge.

Dezvăluirile biografului regal Christopher Andersen din cartea „Game of Crowns”( Jocul coroanelor) prezintă o Camilla care a apelat și încă mai apelează la diverse tertipuri pentru a o pune pe Ducesa de Cambridge într-o lumină proastă. „Camilla este iritată de faptul că este eclipsată de o femeie tânără și frumoasă precum Kate Middleton”, se arată în carte. Deși a recunoscut că Ducesa de Cambridge este frumușică, a spus în același timp că este destul de ștearsă.

Gelozia Camillei a atins punctul culminant în 2005, când aceasta i-a interzis lui Kate Middleton să participe la nunta ei cu prințul Charles. Și lucrurile nu s-au oprit aici! Camilla Parker Bowles a încercat din toate puterile să-i despartă pe Prințul William și Kate Middleton, reușind acest lucru în 2007, când William și Kate au luat o pauză după 6 ani de relație. Autorul Christopher Andersen pretinde, de asemenea, că aceeași Camilla i-a cerut prințului Charles să intervină și să îl convingă pe William să încheie relația cu Catherine Middleton, o fată din clasa muncitoare.

Potrivit cărții, la momentul despărțirii lor, Camilla a susținut că despărțirea a fost cel mai înțelept lucru pe care l-au făcut cei doi. Însă, tinerii William și Kate s-au împăcat și păreau mai îndrăgostiți ca niciodată. Drept dovadă, pe 29 aprilie 2011, Kate Middleton și Prințul William deveneau soț și soție. Iar cei trei copii ai lor – prinții George, Charlotte și Louis – reprezintă dovada clară a iubirii lor.

ARTICOLE SIMILARE

PRODANCA se marita a cincea oara! Ce a hotarat in legatura cu relatia ei cu REGHE!

realitatea

Afla cum se descurca Brad Pitt dupa despartirea de Angelina Jolie

realitatea

Tudor Chirilă se revoltă înainte de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”

Andreea Damian

UNTOLD 2022. Când va avea loc festivalul de muzică cât costă un bilet

Andreea Damian

„Ianuarie uscat” – de ce merită să renunți la alcool luna aceasta

Andreea Damian

Dezvaluire-soc: Printesa Diana era gravida cand a murit!

realitatea

Scrie un comentariu