Tabu
Image default
LIFESTYLE Psihologie Slider

De ce pierderea unui idol se simte ca atunci când ai pierdut pe cineva drag

Experții în domeniul sănătății mintale spun că este normal să suferi atunci când moare o celebritate pe care ai adorat-o.

Acest lucru se întâmplă adesea când aceasta a avut un impact pozitiv extrem de mare asupra vieții tale în toate aspectele. Această durere pe care o simți poate fi foarte apropiată de cea pe care o simți atunci când pierzi pe cineva pe care îl iuești, cum ar fi o mamă, o bunică, un copil, etc.

Iată motivele pentru care te simți îngrozitor atunci când pierzi un idol!

Știi multe despre el.

Este posibil să nu îl cunoști personal, dar știi multe despre el. Știi ce prieteni a avut, ce iubiți/iubite a avut, detalii intime despre viața personală și chiar ce îi plăcea să facă. Acestea sunt lucruri pe care le-am ști despre un prieten.

Te simți conectat/ă cu el.

Sunt idolii noștri și ne simțim inspirați de ei, de ceea ce ne face să ne simțim apropiați și conectați cu ei. Știm lucrurile pe care le avem în comun și ne-au ajutat să știm cum să abordăm anumite situații. Am aspirat să fim ca ei și ne doare când mor.

Ați sărbătorit victoriile „împreună”.

Deși nu l-ai întâlnit niciodată personal, ați sărbătorit victoriile cu ei de departe.

O dată cu pierderea lui este posibil să pierzi o parte din anii trecuți.

Poate că nu o știu niciodată, dar te-au ajutat foarte mult când erai mai tânăr prin muzica, filmele lor etc. Pierderea lor înseamnă pierderea unei părți din trecutul tău și a unei părți importante din tine.

Ne putem raporta la modul în care au murit.

Când dispar, ne face să înțelegem că sunt oameni la fel ca noi. Ele pot muri brusc sau din lucruri din care am putea muri noi sau un prieten apropiat.

Există imagini cu el peste tot.

După moartea sa, imaginile lui vor fi peste tot, în special în social media, reviste și ziare. Nu există nicio modalitate de a evita acest lucru și vom împărtăși durerea cu prietenii și familia noastră ca și cum ar fi fost un prieten apropiat pe care l-am pierdut cu toții.

ARTICOLE SIMILARE

De ce simțim că timpul zboară în vacanță?

Andreea Damian

Celine Dion, divorț de 720.000.000 $!

Fetele de la Amadeus joaca in noul clip Aylin&The Lucky Charms

Cardi B le sfătuiește pe adolescente să nu fumeze pentru a arăta „cool”

Andreea Damian

Adi Mutu s-a despărţit de Consuelo?

Transformări INCREDIBILE ale cântăreţelor autohtone, de la DEBUT până în prezent

Scrie un comentariu