Tabu
Image default
LIFESTYLE PEOPLE Slider

De ce prințesa Diana purta două ceasuri la mână

Prințesa Diana a știut întotdeauna să transmită un mesaj puternic prin gesturi simple și a fost cunoscută pentru bunătatea ei. De exemplu, „Regina Inimilor” refuza să poarte mănuși în timp ce se afla la un eveniment oficial, ca să fie mai aproape de oameni și să le arate afecțiune.

Odată a fost surprinsă purtând 2 ceasuri la încheietura mâinii și acest lucru nu a fost o coincidență. Dianei îi plăcea să-și exprime sentimentele față de oamenii pe care îi iubea, iar acest gest era pentru cineva special. Experții în limbajul corpului au aflat mesajul ascuns din spatele acestei alegeri.

Această fotografie a prințesei Diana a fost realizată în 1981, la scurt timp după ce ea și prințul Charles s-au logodit. Fotografii a surprins-o urmărindu-și logodnicul jucând polo la Guards Polo Club din Windsor. Totul părea destul de obișnuit, cu excepția unui detaliu mic și destul de extravagant: Diana avea 2 ceasuri la încheietura mâinii.

Ulterior s-a aflat că ceasul cu o curea aurie îi aparținea Dianei, iar cel cu o curea din piele maro îi aparținea lui Charles. Diana a dezvăluit la un moment dat că purta ceasul logodnicului ca un omagiu adus lui dar și pentru a-i purta noroc. Din păcate, căsătoria prințesei Diana și a prințului Charles nu a fost menită să dureze, dar acest gest dulce ilustrează că cel puțin la început, relația lor era încununată de dragoste.

Nu a fost singura dată când Diana și-a arătat dragostea pentru Charles printr-un gest. Lady Di a refuzat să poarte tiara care i-a fost împrumutată de regină în ziua nunții. În schimb, a ales-o pe cea care a fost în familia ei de mai mulți ani. Prin acest gest, Diana a arătat că a decis să rămână fidelă tradițiilor familiei sale, deoarece multe femei, inclusiv sora ei, s-au căsătorit purtând această tiară.

ARTICOLE SIMILARE

Gala Premiilor Gopo, LIVE, online. Unde poți vedea în direct decernarea „Oscarurilor românești”

Andreea Damian

Galateea Contemporary Art ⎥ Multă culoare și ceva geometrice

Ciocîrlan

Nelu Ploieșteanu, în stare gravă la spital după ce a făcut COVID-19

Andreea Damian

Motivul pentru care Oana Cuzino pleacă de la Pro TV după 18 ani

Andreea Damian

Totul despre Zumping, noua tendință născută în timpul pandemiei

Andreea Damian

RETETA naturista cu ajutorul careia MONICA TATOIU s-a vindecat de cancer

realitatea

1 comentariu

Sandu Mircea Dan 12 March 2020 at 4:20

Această nefericită ființă, viața ei mediocră până la un punct, și cel puțin reprobabilă spre sfârșit, pusă volens-nolens în antiteză cu impecabila, augusta ei soacră, demonstrează mai mult decât edificator cât de rare sunt femeile de mare calitate, cele care, indiferent de statutul social, de pregătire și de vicisitudinile vieții, ghidate de bun simț, de un instinct sănătos și inteligență primară fac cinste magnificului rol pe scena vieții

Răspunde

Scrie un comentariu