Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

De ce refuza unii barbati sa ofere sex oral partenerelor?

In ultima vreme sexul oral, in limbaj academic cunnilingus, nu mai este un subiect tabu. Cu toate acestea este inca privit cu ochi critici deoarece, in definitiv, noi nu am fost proiectati sa intretinem relatii sexuale astfel. Cu toate acestea, in cautarea senzatiilor placute si satisfactiei in cuplu, partenerii nu se dau in laturi de la practici care sa le sporeasca gradul de intimitate si fidelitate.

Si daca in principiu femeile erau cele care refuzau adesea sa le ofere partenerilor acest tip de satisfacere, ei bine, iata ca si barbatii refuza adesea sa ofere cunnilingus partenerelor. Dar care ar putea fi oare principalele motivele pentru care domnii nu doresc sa practice acest tip de sex?

  1. De_ce_refuza_unii_barbati_sa_ofere_sex_oral_partenerelor1Sexul intre mandrie si prejudecata.

Exista unii barbati care gasesc sexul oral injositor si degradant. Ideea sexului oral este respinsa, de cele mai multe ori, de prejudecata si teama barbatilor de a nu fi desconsiderati daca fac acest lucru, gandindu-se ca in acel moment femeia preia rolul dominant. Dar nu este asta poate cel mai mare cliseu misogin adresat femeilor?

  1. Sexul oral nu este igienic.

Atat unii barbati, cat si unele femei considera ca sexul oral este dezgustator si total neigienic, iar acesta este unul dintre motivele din cauza caruia barbatii au retineri in a-i face iubitei sex oral.

  1. Mecanism de aparare

Exista barbati carora le este pur si simplu teama sa se apropie de zona vaginala, considerand ca vulva nu este o parte atragatoare, ca mirosul sau gustul pot fi neplacute sau pur si simplu ca satisfacerea partenerei sub aceasta forma poate dura prea mult.

De_ce_refuza_unii_barbati_sa_ofere_sex_oral_partenerelor2 4.  Egoism

Adesea, barbatii considera ca sunt indreptatiti sa primeasca sex oral, dar fara vreun fel de obligatie in returnarea favorului sexual. Asa ca, daca faceti parte dintre barbatii care se multumesc sa primeasca fara sa dea inapoi, nu ar trebui sa fiti surprinsi ca va veni ziua in care sexul oral va fi exclus din „meniu“.

In cartea “She Comes First” se gasese un capitol intreg numit “Cunnilinguist Manifesto” in care autorul Ian Kerner aminteste barbatilor ca “numai inspirand incredere vor reusi sa aduca o femeie intr-o zona mai profunda, mult mai instinctiva, un loc in care poate scapa de inhibitii si se poate abandona placerii umede si calde a limbii lor”. In acest sens, Cunnilinguist Manifesto ii asigura pe barbati: “coborand in zona intima ii va excita si pe ei, se vor bucura la fel de mult de ceea ce se intampla; nu trebuie sa se grabeasca, partenerele lor au dreptul la tot timpul din lume; mirosul unei femei este provocator, gustul ei este puternic: totul provine din aceeasi esenta frumoasa.”

Asadar, stimati domni, treceti peste prejudecati si egocentrism si incercati sa le oferiti partenerelor dumneavoastra o noapte de neuitat, iar ele vor fi cu siguranta incantate sa va rasplateasca asa cum meritati.

Vezi si:

http://www.tabu.ro/sex-obsesie-bizar-tabu-normal/

http://www.tabu.ro/femeile-si-masturbarea-subiect-tabu/

http://www.tabu.ro/indrazneste-sa-preiei-initiativa-in-relatia-cu-partenerul/

ARTICOLE SIMILARE

Rețetă pentru reducerea stresului cu 17% (VIDEO)

Andreea Damian

Scările lui Joker devin o nouă atracție turistică în New York

Andreea Damian

Parfumuri cu inteligență artificială

Ciocîrlan

Ce puncte de atracție există în Dubai pentru iubitorii de artă

Tabu Tabu

Sean Penn a anunțat sfârșitul: renunță la actorie. Motivul este incredibil

Andreea Damian

Cum i-a cerut David Pușcaș iertare mamei Luminița Anghel

Tabu Tabu

Scrie un comentariu