Tabu
PEOPLE

De ce renunță Corina Chiriac la televiziune și ce va face de acum încolo

chiriac-corina

Una dintre cele mai îndrăgite vedete care anul trecut a împlinit 50 de ani de carieră și 70 de ani de viață, a luat niște hotărâri importante în viața ei profesională. Pentru că solista Corina Chiriac s-a hotărât să renunțe la emisiunea pe care o prezenta și se numea precum o piesă de-a ei, “Opriți timpul” și să se dedice unei alte preocupări.
Această nouă preocupare este scrierea unei cărți, însă mai multe amănunte puteți citi în mesajul postat de cântăreața Corina Chiriac pe pagina ei de facebook. “Dragi prieteni, bun găsit ! Am pentru voi un anunț important. Iată că și mie ultimele două luni mi-au schimbat viața. Nevoită să stau mai mult în casă, am avut ocazia să stau de vorbă cu mine și am aflat că am nevoie de o pauză de resetare personală și profesională. După succesul de anul trecut cînd am schimbat prefixul, an în care am sărbătorit 50 de ani de

corina chiriac pe balcon
corina chiriac pe balcon

carieră pe scenă Cerbului de Aur, în emisiuni tv și multe concerte, cînd am lansat la Eurostar dublul CD “Strada Speranței” și un site enorm, www.corinachiriac.ro, site la care am muncit cîțiva ani alături de o echipă, această pauză de 2 luni mi-a adus o altă perspectivă de viață. Una mai liniștită. Am decis astfel să mă retrag din colaborarea Tv. Mulțumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să “Ne-amintim Duminica” și să “Oprim Timpul” împreună. Sutele de ediții filmate pînă anul ăsta în data de 11 Martie, vor fi revăzute de azi înainte de către alte și alte rînduri de telespectatori ! Mulțumesc echipei televiziunii pentru găzduire și urez tuturor emisiuni frumoase în viitor. Între timp, eu am început să îmi scriu amintirile, activitate care mă bucură deși mă consumă emoțional, fiindcă trebuie să retrăiesc zeci de ani de întîmplări, pentru a le povești altora ! De asemenea, am avut timp să îmi redecorez balconul! Va ofer cîteva poze care sper să vă placă. Doamne Ajută să ne revedem sănătoși! A dumneavoastră, Corina Chiriac”, a scris fermecătoarea cântăreață pe pagina ei de socialziare.

ARTICOLE SIMILARE

De ce eveniment mare au parte Dan Bittman și familia lui pe 15 mai

Tabu Tabu

Detaliul despre prezentatorul premiilor Gopo pe care nu-l știe nimeni. Actorul Alex Bogdan a spus adevărul!

Tabu Tabu

Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru birou

Andreea Damian

Un model cu vitiligo, în premieră în paginile Sports Illustrated Swimsuit

Andreea Damian

Cardi B este primul rapper de sex feminin cu două hit-uri pe primul loc în topul Billboard

realitatea

Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului

Andreea Damian

Scrie un comentariu