Tabu
Image default
BEAUTYPEOPLESlider

De ce a renunțat prințesa Diana să mai poarte eyeliner albastru

Prințesa Diana a murit prea tânără, dar ne-a lăsat o moștenire uriașă de stil și eleganță. La sfârșitul anilor ’80, machiajul și ținutele prințesei au făcut din ea un fashion icon. Din când în când, purta un eyeliner îndrăzneț și luminos care se potrivea de minune cu ochii albaștri. Cu toate acestea, a renunțat la acel aspect particular.

Pe măsură ce avea tot mai multe apariții publice, Lady Di a renunțat la celebrul ei eyeliner colorat în favoarea nuanțelor neutre. De ce a făcut asta? Într-un interviu pentru Yahoo! Beauty, Mary Greenwell, make-up artista regretatei Lady Di, a spus că există un motiv logic în spatele schimbării de stil în machiajul prințesei.

„Cred că bej-urile și maro-urile sunt mult mai drăguțe”, a spus ea, dar a adăugat că a continuat să îi accentueze ochii. „Nu simțea nevoia să iasă în evidență, așa că își dorea un machiaj subtil și potrivit cu ocazia. Îi plăcea la nebunie să își scoată ochii superbi în evidență și să aplice multe straturi de mascara.”

Makeup artista a declarat de asemenea că Prințesa Diana, pe care și-o amintește ca pe o persoană „șarmantă, plăcută și prietenoasă”, prelua adesea inițiativa și încerca look-uri noi de una singură, fără ajutorul ei. „Iubea machiajul și iubea să experimenteze. Nu era chiar la nivelul de la a trece de la fard verde la fard albastru, dar îi plăcea să experimenteze trucuri pentru a-și scoate ochii în evidență și mai mult. Era mai degrabă preocupată să arate mereu absolut perfect”, a spus ea.

ARTICOLE SIMILARE

Regina Elisabeta a II-a și prințul Filip s-au separat: trec săptămâni fără să se vadă unul pe celălalt

Andreea Damian

Femeia care refuza sa imbatraneasca. Este fotomodel la 62 de ani si pozeaza in lenjerie intima

5 sfaturi de modă pentru a te îmbrăca atunci când este cald

Andreea Damian

Copiii Brexitului se costumează să semene cu Boris Johnson de Halloween

realitatea

Lili Sandu ar putea fi singură de Paște

Tabu Tabu

De ce unii oameni sunt imposibil de talentați și ce înseamnă un polimat

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu