Tabu
Image default
PEOPLE Slider

De ce s-a închis Inna în casă? Nu are legătură cu pandemia

În plină pandemie, solista va stă închisă în casă. Însă Inna nu este infectată cu coronavirus ci are foarte multă treabă. Pentru că următoarele 3 săptămâni o vor găsi pe solistă într-o vilă spectaculoasă, în stilul celor din Los Angeles, minimalistă, cu piscină, teren de tenis, cu priveliște minunată.

inna-in-studio
Artista va sta în acea casă pentru ”Dance Queen’s House”, un proiect prin care Inna va compune muzică alături de Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și wrs, producători și songwriteri cu care Inna a lansat hituri precum ”Ruleta”, ”Iguana”, ”RA”, ”Tu Manera”, ”Discoteka”, ”Gimme Gimme”, ”Heaven”, ”Sun is Up”. Fanii vor putea fi alături de Inna și vor vedea cum arată fiecare zi din viața ei, cu muncă de studio, pregătiri, ședințe foto, filmări. Un reality show care îi va aduce pe fanii Innei și mai aproape de lumea ei. In primul episod artista prezintă casa, echipa cu care va lucra și la ce să se aștepte fanii în toate aceste episoade zilnice din Dance Queen House.

În cel de-al doilea episod de vlog, artista analizează poze mai vechi cu ea din carieră, dar și dintre cele mai recente și vorbește pentru prima dată despre operațiile estetice despre care s-a scris și spus adesea. INNA admite că nu are niciun fel de operație estetică făcută în ciuda tuturor speculațiilor.

Inna este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum ”Ruleta”, ”Sun is Up”, ”Hot”, ”Cola Song”, ”Iguana”.

ARTICOLE SIMILARE

Pantofi de ceremonie, de înaltă calitate și design exclusivist – Încălțăminte elegantă pentru bărbați realizată manual

Andreea Damian

Alina Pușcaș a făcut 35 de ani fără party

Tabu Tabu

Cum arată rutina coreeană de îngrijire a părului în patru pași

Andreea Damian

Surpriză neplăcută pentru fanii Electric Castle: Damian Marley apare în ziua 0

realitatea

Interviu: Selah Sue, din nou in Romania: “Eram nesigura pe mine”

realitatea

Cea mai periculoasă modă a verii: arsuri solare pe piele sub formă de desene artistice

Andreea Damian

Scrie un comentariu