Home > Lifestyle > De ce s-a intors Bianca de fiecare data la Cristea!

De ce s-a intors Bianca de fiecare data la Cristea!

Putini inteleg de ce Bianca Dragusanu se intoarce de fiecare data la Adrian Cristea, desi el a gresit mereu fata de ea!

“Intre ei a fost o mare iubire si, poate din acest motiv, Bianca l-a pastrat in suflet pe Adi. De fiecare data cand el gresea si ea isi calca pe suflet si il ierta, Cristea o trata ca pe o printesa. Ii aducea micul dejun la pat, din cantonament ii trimitea buchete imense de flori, cand pleca in strainatate ii cumpara tot felul de cadouri cu mesaj, parfumuri si, fireste, ii spunea cat de mult o iubeste. Basca, si cand era acasa, daca pleca pentru cateva minute si se trezea cu o ora inaintea Biancai, ii lasa o cafea facuta pe masa, langa care punea un biletel in care ii scria lucruri de genul “esti dragostea mea”, “cand faci ochi sa te gandesti la mine” sau “nimic nu ma poate opri sa te iubesc in fiecare zi”. Toate aceste mici gesturi o sensibilizau pe Bianca si o determinau sa uite ca el o insela”, a povestit o prietena de-a vedetei pentru WOWbiz.ro.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

De ce s-a intors Bianca de fiecare data la Cristea!

by   1 min
0