Home > beauty > De ce s-a umplut de cosuri Elena de la Mandinga! E vorba de un microb

De ce s-a umplut de cosuri Elena de la Mandinga! E vorba de un microb

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, se lupta de cateva luni cu o infectie serioasa care i-a “acaparat” toata fata! Cantareata s-a umplut de cosuri mari si dureroase, a umblat pe la medici si a cheltuit zeci de milioane ca sa scape de ele.

Se pare ca Elena a luat un microb foarte puternic care nu a putut fi “doborat” decat cu un antibiotic tare! “Elena a fost disperata cu cosurile. Pe zi ce trecea ii ieseau tot mai multe. La un moment dat nici nu le mai putea acoperi cu fond de ten, se vedeau bubele imense. Pentru o artista e foarte dificil sa ai fata plina de cosuri. Plangea mereu si o deranjau articolele din presa si pozele in care se vedea cu bubele pe fata. A cheltuit zeci de milioane pe controale si analize, si-a facut toate analizele. Intr-un final, un doctor dermatolog din Bucuresti i-a depistat microbul. Cel mai probabil l-a luat de pe un asternut, fata de perna, de la un hotel, de pe un prosop sau de la machiaj… un stafilococ, un microb. A facut tratament cu antibiotice, si-a luat creme, solutii de la farmacie si incet – incet au inceput sa-i treaca cosurile. Daca nu se machia in continuare ii treceau mai repede. Doctorul i-a zis ca n-are voie sa puna pic de machiaj pe fata. Dar n-are ce face, e persoana publica, are concerte, sedinte foto. Acum a scapat de infectie doar ca i-au ramas niste semne, niste gauri care trec mai greu. Ea a vrut sa le faca cu laserul, dar doctorul a zis ca deocamdata nu e indicat sa puna laserul pe ele. Sa le lasa sa se vindece singure si poate peste cateva luni va avea voie”, a povestit, pentru WOWbiz.ro, o prietena de-a Elenei Ionescu.

Articole asemanatoare
Elena de la Mandinga, PROBLEME cu celulita!
Elena de la Mandinga a scăpat de coşuri. Cum arata acum!
Elena de la Mandinga are un obicei dureros! Ce face pana ii da SANGELE
Sore, cu chipul plin de acnee! Nici machiajul nu o mai ajuta

1 Response

  1. Kino

    Pentru tratarea cosurilor se pot folosi si suplimente. Un supliment cunoscut care ajuta la vindecarea cosurilor e Derminax. Produsul e unul natural alcatuit in intregime din plante!

Comenteaza acest articol

De ce s-a umplut de cosuri Elena de la Mandinga! E vorba de un microb

by realitatea   1 min
1