Tabu
PEOPLE Slider

De ce s-a zvonit că divorțează Luminița Anghel

luminita anghel

Zilele trecute un zvon a trecut pe la toate urechile publicului iubitor al muzicii Luminiței Anghel. S-ar fi spus că interpreta ar fi gata de divorț pentru a două oară de soțul ei, Silviu Dumitriade. Și acest lucru s-a întâmplat din cauza unui promo de pe micile ecrane.

O televizine a pus pe jar redacțiile de știri și fanii solistei Luminiței Anghel după ce au realizat un filmuleț în care se spunea că interpreta a divorțat a două oară. Însă acest lucru nu este adevărat și au confirmat pentru noi mai mulți prieteni ai interpretei care și-a sărbătorit ziua acum câteva zile, pe 7 octombrie, când vedeta a împlinit 52 de ani.

luminita anghel si sotul ei

“Ha,ha,ha! Ce mă distrează presă de scandal! Mă duc luni la ,,Vorbește lumea”. Au făcut un promo din care ei au înțeles că divorțez, pentru va atâta îi duce capu’, sărmanii. Pe 7 octombrie, chiar de ziua mea, sărbătorim și 9 ani de căsătorie. La mulți ani, nouă! Te iubesc, dragul meu soț! Că să înțelegeți de ce nu mai ies pe sticlă… La noi nu contează cât valorezi ca arist, ci ce și cu cine… Ce bine e acasă…”, a scris Luminița Anghel pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 5)

realitatea

Fotografie Sorin Onisor – Despre oameni si batranete

realitatea

Pink i-a vopsit părul fiicei sale în albastru ca să sprijine o altă mămică celebră

Andreea Damian

28 de lucruri pe care nu le știai despre prințesa Diana. Punctul 11 e cel mai interesant

Andreea Damian

George R.R. Martin a dezvăluit de ce-și ucide personajele din Game of Thrones

Andreea Damian

Dezamagirea in cuplu sau intre prieteni

realitatea

Scrie un comentariu