Tabu
Image default
PEOPLESlider

De ce s-a zvonit că divorțează Luminița Anghel

Zilele trecute un zvon a trecut pe la toate urechile publicului iubitor al muzicii Luminiței Anghel. S-ar fi spus că interpreta ar fi gata de divorț pentru a două oară de soțul ei, Silviu Dumitriade. Și acest lucru s-a întâmplat din cauza unui promo de pe micile ecrane.

O televizine a pus pe jar redacțiile de știri și fanii solistei Luminiței Anghel după ce au realizat un filmuleț în care se spunea că interpreta a divorțat a două oară. Însă acest lucru nu este adevărat și au confirmat pentru noi mai mulți prieteni ai interpretei care și-a sărbătorit ziua acum câteva zile, pe 7 octombrie, când vedeta a împlinit 52 de ani.

luminita anghel si sotul ei

“Ha,ha,ha! Ce mă distrează presă de scandal! Mă duc luni la ,,Vorbește lumea”. Au făcut un promo din care ei au înțeles că divorțez, pentru va atâta îi duce capu’, sărmanii. Pe 7 octombrie, chiar de ziua mea, sărbătorim și 9 ani de căsătorie. La mulți ani, nouă! Te iubesc, dragul meu soț! Că să înțelegeți de ce nu mai ies pe sticlă… La noi nu contează cât valorezi ca arist, ci ce și cu cine… Ce bine e acasă…”, a scris Luminița Anghel pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Homeland: când va avea loc premiera ultimului sezon al serialului

Andreea Damian

Placido Domingo este acuzat de abuz sexual de încă unsprezece femei

realitatea

Eva Longoria dezvăluie secretele unei vieți fericite și echilibrate

Andreea Damian

Haute Couture | Cele mai frumoase rochii de mireasă din colecțiile primăvară/vară 2021

Andreea Damian

Revenirea modei anilor 80 readuce chica tunsă în scări în moda tunsorilor lui 2019

Dora Constantinovici

(R)EVOLUȚIA TABLOURILOR ⎢ Actorii TNB spun poveștile lucrărilor împușcate în decembrie 1989

Ciocîrlan

Scrie un comentariu