Tabu
Image default
PEOPLE

De ce s-a testat Mirela Vaida din nou de coronavirus

Cântăreața, actrița și vedeta de televiziune are o familie frumoasă și trei copii mici care trebuie protejați. De aceea solista de la teatrul Cosntantin Tănase, unde cântă, a făcut din nou testul de coronavirus după ce au apărut informații că la emisiunea pe care o prezintă au apărut din nou cazuri de coronavirus.

După ce a auzit că o parte dintre colegii ei ar fi infectați cu CoVid19 Mirela Vaida și-a făcut testul pentru binele și liniștea familiei ei. Care a ieșit negativ și pe care l-a prezentat fanilor de pe rețelele de socializare. Puțini își mai amintesc că la sfârșitul lunii mai Mirela Vaida își făcea testul de Coronavirus. Vedeta a decis atunci să fie printre primele persoane care se testează Real Time RT-PCR la primul centru drive-în din România pentru recoltare de probe biologice în vederea detectării virusului SARS COV2 prin testare Real Time RT-PCR. Astfel, actrița și vedetă de televiziune a mers pe 21 mai, în parcarea Băneasa Shopping City unde e amplasat centrul.

vaida la testare
vaida la testare

Ea s-a aflat singură în mașină, urmând recomandarea celor de la OK Medical, că în autoturism să fie doar persoanele care locuiesc împreună. Mirela Vaida a ajuns la locație cu puțîn timp după ora 12.00. Ea a urmat traseul centrului drive-în pentru recoltare de probe biologice în vederea detectării virusului SARS COV2 prin testare Real Time RT-PCR. La prima stație a fost informată asupra politicii de GDPR și a semnat acordul cu un pix care i s-a făcut cadou, pentru a se evita schimbul de obiecte ce pot transmite virusul.

analize vaida
analize vaida

I s-a făcut poză Cărții de Identitate, i s-a notat adresa de e-mail și numărul de telefon. Fără a părăși o secundă mașina, a ajuns la cel de-al doilea ”Pit Stop” unde i s-a recoltat din gât proba spre analiză. “Uite că am făcut-o și pe asta! Trebuie să recunosc că am ceva emoții, pentru că nu am mai fost până acum să mă testez pentru a vedea dacă, Doamne ferește!, am avut sau am Covid -19. Dar, pentru că am auzit că se deschide acest centru drive-în de testare în București, într-o parcare destul de generoasă în care nu ai contact cu nimeni, nu te dai jos.

ARTICOLE SIMILARE

Trucul isteț pe care Meghan Markle îl folosește pentru a ascunde firele albe

Andreea Damian

Kim Kardashian şi Kanye West, părinți din nou. O mamă surogat le va naște al 4-lea copil

Andreea Damian

De ce nu vrea să joace Lia Bugnar cu iubitul mai tânăr la TV

Tabu Tabu

Cleopatra Stratan vrea doar un singur bărbat în viața ei

Tabu Tabu

Codin Maticiuc a fost îmblânzit de un copil

Tabu Tabu

Cum arată fiica Andreei Berecleanu și ce spune mama ei despre ea

Tabu Tabu

Scrie un comentariu