Tabu
PEOPLESlider

De ce s-a despărțit Dinu Maxer de marea sa dragoste, Nicoleta Luciu. Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani

Recent, Deea Maxer a anunțat că divorțează de Dinu Maxer, după 18 ani de relație, Vestea a surprins pe toată lumea, mai ales că relația lor părea una extrem de solidă. Înainte de a se căsători cu Deea, artistul a trăit o poveste de dragoste alături de Nicoleta Luciu.

În 2005, relația dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu ajungea la final, după 8 ani, deși mulți se așteptau să-i vadă în fața altarului.

În urmă cu doi ani, artistul, care la bază este medic, a declarat că relația s-a terminat pentru că nu și-a dorit să se căsătorească. Mai mult, Dinu Maxer mărturisește că era extrem de gelos și nu era de acord ca Nicoleta Luciu să joace în telenovele.

„Eu plecasem în viață cu istoria părinților mei și nu am vrut să mă căsătoresc. Nu știu de ce m-am căsătorit cu Deea, așa că poți să o întrebi tu pe ea. Ne-am despărțit în 2005 eu și Nicoleta. Eram gelos, chiar nebun de gelos. Nu m-am căsătorit pentru că mă luptam cu un concept care era mai puternic. „Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele. Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. (…)Și nu, nu am vrut să joace în telenovele, pentru că eram gelos. Ne-am despărțit în 2005”, a declarat Dinu Maxer în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vreme de multi ani, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu nu au vorbit despre motivul despărțirii lor, dar într-un interviu din anul 2009, actrița dezvăluia ce s-a întâmplat de

„Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă care mă făcea şi pe mine să mă simt geloasă. Dar atunci nu ştiam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbaţii lor, indiferent de ce le-au făcut. Aşa credeam şi eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer şi trebuia să rămân toată viaţa cu el”, a declarat Nicoleta Luciu pentru TABU.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Regina Rania a Iordaniei copiază stilul lui Grace Kelly. Top ținute elegante

Andreea Damian

Balenciaga s-a întors la haute couture și ne invită într-o fascinantă călătorie în viitor

Andreea Damian

Andra a filmat cu cel mai îndrăgit actor al momentului

Tabu Tabu

Decolteul inversat, tendința de primăvară care dezvăluie curba sânilor

Andreea Damian

A murit „mama telenovelelor”!

Andreea Damian

Cleopatra Stratan, cerută de soție de Edward Sanda la majorat

Tabu Tabu

Scrie un comentariu