Tabu
Image default
CULTURE

De ce sa nu ratezi conferinta lui John Gray la Bucuresti!?

Pe 17 noiembrie 2015, sunteti invitati sa il intalniti, cunoasteti si ascultati pe John Gray, autorul celebrului bestseller „Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.”

John Gray este pentru prima data in Romania, oferind publicului sau oportunitatea de a invata lucruri deosebite, in cadrul conferintei „Descopera secretele comunicarii, negocierii si motivarii sexului opus – la birou, acasa, in negociere si in leadership”, evenimentul fiind organizat de Extreme Training.

Daca nu sunteti inca familiarizat cu activitatea si lucrarile conferentiarului nostru vedeta, insa sunteti curiosi sa aflati cat mai multe despre ceea ce urmeaza sa fie prezentat la conferinta din 17 noiembrie, va propunem cateva motive demne de luat in considerare pentru participarea la evenimentul de marti:

 1. Te vei face mai bine inteles.

Atunci cand te faci mai bine inteles, convingi mai usor, esti urmat mai usor si te pui in valoare mai bine. Studiile arata clar corelatii intre capacitatea de a comunica si succes.  A te face bine inteles reprezinta primul pas esential in orice tip de comunicare. Inainte sa convingi trebuie sa te faci inteles. John Gray iti va oferi instrumente prin care-ti vei rafina comunicarea  cu sexul opus, intr-un mod persuasiv si pozitiv in acelasi timp.

 1. Vei obtine mai usor ceea ce-ti doresti

Atunci cand convingi pe cineva de ceva, daca este intr-un context de business se traduce in bani: o vanzare, o negociere, o avansare, un parteneriat. Stapanind secretele comunicarii cu sexul opus, nu-ti mai sabotezi relatiile, ci din contra le valorifici la maximul lor potential.

 1. Vei fi mai eficeint si tu si cei din jurul tau

Ori de cate ori nu te faci bine inteles sau nu sti convingator este ineficient. Aici nu eficientizezi doar timpul tau, eficientizezi mai ales munca oamenilor cu care lucrezi. Constientizand mecanismele declansatoare ale motivarii  si cum functioneaza, acestea fiind diferite in cazul barbatilor si al femeilor, poti sa vorbesti ”diferit”. Inelegand in profunzime intrebarile, trasand sarcini intr-un anumit fel, ascultand intr-un anumit fel, motivand intr-un anumit fel eficientizezi nu doar timpul tau, ci si pe al celorlalti. De cate ori nu ati auzit: ”dar eu nu am inteles asta! ?

 1. Vei comunica profund si te vei conecta cu oamenii

Fie ca vorbim de mediul business sau personal, chiar conteaza armonia, buna comunicare si conectarea. Ori de cate ori comunicam defectuos generam stres, ori de cate ori comunicam intr-un mod pozitiv, barbatii genereaza testosteron, iar femeile oxitocine, care cresc starea de bine, cumunicarea si increderea. Mai multe o sa va povesteasca John Gray.

 1. Vei motiva ca un magician!

Traim intr-o lume in care nu putem face totul singuri. Cand cerem ajutorul celorlalti sau delegam, a oferi un dram de motivatie la inceput, pe parcurs si la final, este diferenta care face diferenta. Este aproape o magie. O magie care functioneaza. Faci ca lucrurile sa se intample!

 1. Nu trebuie sa renunti la nimic sau sa te schimbi

Multi oameni isi fac griji ca trebuie sa se schimbe, ca trebuie sa depuna eforturi uriase sau ca trebuie sa renunte la identitatea lor. De fapt, nu trebuie sa ne schimbam, ci din contra, sa ne afirmam si mai mult identitatea, fie ea masculina sau feminina. Este vorba doar despre a perfectiona modul in care comunicam!

 1. Intalnesti un nr. 1 al planetei

John Gray a scris cartea de referinta in lume in ceea ce priveste interactiunea dintre barbati si femei. John Gray a fost practician ani indelungati, apoi s-a aplecat catre partea stiintifica gasind si mai multe dovezi, instrumente si strategii care sa explice pe de o parte cum functionam, iar pe de alta parte sa ofere solutii punctuale aplicabile imediat.

 1. Vei fi mai motivat

Atunci cand nu reusesti sa comunici asa cum iti doresti sau nu inregistrezi rezultatele dorite, tendinta naturala este sa te demotivezi. Intelegand si constientizand cat de usor este, inspirat de un speaker grozav ca John Gray, lucrurile chiar devin mai simple.

 1. Evoluezi spiritual

Acest punct 9 este unul cheie. Intelegand cum functionam si cum functioneaza ”creierul” sexului opus, vei deveni mai torelant. Vei intelege ca nu este nimic in neregula cu tine sau cu persoanele de sex opus. Constientizand in profunzime, devi mai  deschis, mai  tolerant, mai clar, mai autoimplinit, mai putin stresat. Clar o evolutie emotionala si spirituala!

 • Vei fi mai putin stresat

Se spune ca stresul este boala omului modern. Ori de cate ori ceva nu functioneaza ne stresam, iar provocarile sociale actuale, presiunea constanta, zdruncina din toate incheieturile comunicarea atat acasa cat si la birou. Cand comunicarea defectuoasa devine indirect sau direct un factor de stres, ne imbolnavim. Mai mult, ceea ce prezinta Gray este util si din perspectiva gestionarii stresului celorlalti.

 • Nu o faci doar pentru tine!

Chiar daca cele 10 beneficii de mai sus se refera mai ales la tine, ele se vor rasfrange asupra celorlalti. Fiind tu, intr-un confort deplin al comunicarii, vei sti cum sa ceri mai bine, ce sa ceri, cand sa ceri, cand sa nu ceri. Acum se fac inscrieri de ultimul moment. Inscriindu-te, fii constient ca nu o faci doar pentru tine, o faci si pentru ceilalti.

 

Mai multe detalii despre conferinta gasiti aici: http://www.tabu.ro/conferinta-anului-2015-in-romania-legendarul-john-gray/

Studiul privind satisfactia in relatia de cuplu: http://www.tabu.ro/relatia-de-cuplu-studiu-privind-satisfactia/

Afla care sunt subiectele despre care va vorbi Dr. John Grey in conferinta sa: http://www.tabu.ro/afla-care-sunt-subiectele-despre-care-va-vorbi-dr-john-grey-in-conferinta-sa/

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Acces gratuit la proiecţiile în aer liber din cadrul Les Films de Cannes à Bucarest 2020

Andreea Damian

Spovedania ofiterului acoperit ROBERT TURCESCU / Cine l-a santajat

Scrie un comentariu