Home > Lifestyle > Stiri > De ce ajung SPORTIVII sa se prostitueze? Ce spun clientii gimnastei FLOAREA LEONIDA despre prestatiile ei la bordel!

De ce ajung SPORTIVII sa se prostitueze? Ce spun clientii gimnastei FLOAREA LEONIDA despre prestatiile ei la bordel!

Floarea Leonida nu a negat activitatea ei intr-o casa de toleranta din Germania. Bruneta are dedicată pe un forum o secțiune specială, unde clienții ei își  spun impresiile, conform site-ului nefiltrat.ro. Iata din mesajele acestora:

”Așa cum am mai scris și înainte, fata este foarte frumoasă, are un trup XXS și sânii mari. Totul este real, exact ca în fotografii. Eu sunt un tip precaut,  așa că am penetrat-o cu grijă, având în vedere cât este de minionă, și am tot  întrebat-o dacă se simte bine. În cele din urmă, mi-a spus că-mi face doar sex  oral, pentru că era prea îngustă pentru dimensiunile mele”, a povestit unul  dintre clienții Floricăi. Acesta a adăugat că i-a plătit 50 de euro pentru  prestație.

Un alt client scrie că a avut o neînțelegere cu romanca și că aceasta i-ar fi  cerut bani în plus pentru a-i atinge testiculele. Scandalul a ajuns la managerul  stabilimentului. Cu toate acestea, gimnasta nu s-a calmat. “Ina (pseudonimul  Floarei Leonida n.r.) a continuat sa fie imbufnata. Isterica si fara sens, a  intrerupt conversatia de mai multe ori, pana cand, calm si rational i-am spus sa  taca din gura”, a scris neamțul.

Iar relamațiile nu se termină aici. Altcineva i-a reproșat româncei că, în  timpul partidei de sex oral a refuzat să arunce guma din gură și a reclamat  faptul că bruneta nu s-a lăsat sărutată, altul lansând chiar ideea că aceasta  urăște bărbații.

”Am plătit 100 de euro pentru 30 de minute. La început mi-a făcut sex oral cu  o gumă de mestecat în gură, pe care nu a vrut să o scoată. Am trecut apoi la  poziția misionarului, însă a stat pe o parte, astfel încât să nu poată fi  sărutată sau să aibă vreun altfel de contact fizic cu mine”, mai spune un  bărbat, a cărui declarație a fost susținută de un alt client: “Fata asta  disprețuiește bărbații”.

..Dincolo de toate acestea, intrebarea ramane: DE CE AJUNG FOSTII SPORTIVI SA SE PROSTITUEZE? De ce nu sunt ajutati sa se integreze in societate dupa ce incheie activitatea competitionala? De ce unii sufera efectiv de foame si recurg la solutii disperate? De ce statul ii ignora in clipa in care nu mai aduc medalii?


Mai mult: Floarea Leonida, DATĂ AFARĂ de la BORDEL! Vezi ce i-au reproșat CLIENȚII, în timpul PARTDIELOR DE SEX ORAL! – Ştiri interne | Libertatea.ro
Articole asemanatoare
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii
O MARTURIE in exclusivitate despre FLOAREA LEONIDA! Ce a facut ea PRIMA dintre colegele ei!
NADIA COMANECI despre scandalul de prostitutie FLOAREA LEONIDA
Victima a mafiotilor romani din Germania? FLOAREA LEONIDA, noi dezvaluiri!

Comenteaza acest articol

De ce ajung SPORTIVII sa se prostitueze? Ce spun clientii gimnastei FLOAREA LEONIDA despre prestatiile ei la bordel!

by   1 min
0