Tabu
LIFESTYLE Slider

De ce se teme prințul Charles pentru bebelușul lui Meghan Markle

Charles, meghan markle, sussex

Prințul Charles și-a exprimat îngrijorarea față de nepotul său nenăscut, într-un discurs pe care l-a ținut în timpul vizitei sale regale în Ghana. La întâlnirea care avea ca temă de discuție poluarea cu plastic, viitorul rege al Marii Britanii a spus că cel de-al patrulea nepot al său – care se va naște primăvara viitoare –  merită mai mult decât o „lume poluată, murdară și distrusă”.

„Mi se va naște încă un nepot. Și bănuiesc că mulți dintre voi aveți deja nepoți sau urmează să aveți. (…) Mi se pare o nebunie să-i aruncăm într-o lume complet poluată, afectată și distrusă. Toți copiii noștri merită un viitor mai bun”, a mărturisit prințul moștenitor al tronului britanic.

Prințul Charles s-a declarat îngrijorat în privința modului, prin care, anual, tone de plastic poluează mările și oceanele. El este de părere că trebuie să se schimbe complet modul prin care deșeurile sunt aruncate sau recliclate.

Acesta a vorbit, desigur, și despre bucuria imensă de a avea un nepot și din partea fiului său cel mic prințul Harry cu soția sa Meghan Markle. Până la nașterea bebelușului, fiul reginei Elisabeta a II-a se bucură de năzdrăvăniile nepoților din partea prințului William, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

De fapt, din dragoste pentru mediul înconjurător și familia sa, prințul Charles a recondiționat în 2015 casa din copac a fiilor săi pentru nepotul lui cel mai mare, prințul George. Locul de joacă a fost construit în 1989 pe proprietatea Highgrove din Gloucester.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Geta Voinea s-a despartit de iubit fiindca se purta urat cu ea

Cele mai folosite masti naturale pentru tenul uscat

realitatea

Orașele plutitoare – soluția salvatoare a ONU pentru populațiile afectate de schimbările climatice

Andreea Damian

Castanele îţi dau un plus de energie!

ALINA BRAILESCU si marile proiecte de moda ale Romaniei

realitatea

Joker și Roman Polanski au câștigat la festivalul de la Veneția

realitatea

Scrie un comentariu