Home > Lifestyle > De ce se teme prinţul Harry de bunica sa, regina Elisabeta a II-a, când o întâlnește

De ce se teme prinţul Harry de bunica sa, regina Elisabeta a II-a, când o întâlnește

prințul harry

Prințul Harry a recunoscut că se intimidează atunci când se întâlnește cu Regina Elisabeta a II-a pe holurile Palatului Buckingham. În vârstă de 34 de ani, Harry a fost întodeauna nepotul preferat al suveranei dar și cel mai neastâmpărat. Nu degeaba într-o perioadă era considerat oaia neagră a familiei regale britanice. Ei bine, vremurile s-au schimbat, simpaticul roșcovan s-a așezat la casa lui, dar sentimentele lui pentru bunica sa au rămas aceleași.

Într-un documentar numit „Queen of the World”, ce va fi difuzat la sfârșitul acestei luni, Harry este înfăţişat vorbind cu nişte invitaţi ai reginei, veniţi din Australia.În cadrul întâlnirii cu grupul de profesioniști caraibieni din industria ospitalității, Prințul Harry a făcut o glumă care le-a stârnit hohote de râs interlocutorilor săi.

„Oameni buni, voi ați petrecut mai mult timp la Palatul Buckingham decât mine și sunteți aici doar de două săptămâni”, a spus Prințul Harry în documentar, conform publicației The Telegraph. „Ați dat nas în nas cu Regina până acum? Dacă vă întâlniți cu ea din senin pe coridor, nu vă panicați! Știu că o veți face. Cu toții ne panicăm!”, a glumit Harry.

Nu este prima oară când Ducele de Sussex face asemenea remarci la adresa Reginei Elisabeta a II-a. Într-un documentar din anul 2016, el a mărturisit că o percepe ca fiind şefa sa. „Încă o văd ca fiind mai mult regina mea, decât o bunică”, a mai spus Harry.

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle
Prințul se mută în casă nouă, iar britanicii suportă nota de plată uriaşă
Meghan Markle
Ceartă între Regina Elisabeta a II-a și prințul Harry. De vină este Meghan Markle!
harry
Prințul Harry și-a ciupit soția de fund pe scările avionului

Loading...

Comenteaza acest articol

De ce se teme prinţul Harry de bunica sa, regina Elisabeta a II-a, când o întâlnește

by Andreea Damian   1 min
0