Home > beauty > De ce şi-a pierdut Monica Tatoiu toată dantura: «Oasele feţei sunt de cretă»

De ce şi-a pierdut Monica Tatoiu toată dantura: «Oasele feţei sunt de cretă»

Monica Tatoiu a trecut prin clipe grele din cauza problemelor cu oasele ei. Nu numai că are probleme cu şoldul şi ştie că va trebuie să îşi pună proteză, dar femeia de afaceri şi-a pierdut dinţii.

Monica a recunoscut că totul s-a întâmplat de la fumat, însă a adăugat că e şi o problemă de natură genetică, tatăl ei trecând prin aceeaşi situaţie. Când a fost la dentist pentru a-şi pune implanturi, aceasta i-a explicat că nu are ce face, întruncât oasele feţei parcă ar fi de cretă şi nu ar susţine alţi dinţi. Cu toate aceastea, ea a dezvăluit că nu poate să renunţe la ţigări, fiind una dintre plăcerile ei alături de vinul roşu.

“Mi-am pierdut toata dantura din cauza fumatului. Eu am o problema cu osatura fetei. Acum zece ani de zile, mi-am pierdut toti dintii. E si genetic, tata a avut si el problema asta. Dentistul mi-a spus ca nu pot sa imi pun implanturi, oasele feţei mele sunt de creta. Am problema la sold, o sa ajung sa imi pun proteza probabil, asta e, nu ai ce face. Si acum continui sa fumez un pachet si ceva de tigari pe zi, nu e vorba de placere. Tatal meu s-a lasat de fumat, a facut diabet, s-a ingrasat, a facut cancer. Pentru ce? Eu pot sa nu fumez zece zile, dar cand vin acasa, ma cert cu televizorul, cu tigara si paharul de vin rosu in mana”, a povestit Monica Tatoiu la emisiunea “Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Articole asemanatoare
dinți
A amestecat două ingrediente minune și le-a aplicat pe dinți. Rezultatul s-a văzut după primul periaj
Ciudățenie în manichiură – unghii care arată ca molarii
Ceaiul care îți distruge dinții. Îl consumi adesea la birou
Aparatul dentar – solutia potrivita pentru o dantura sanatoasa

Comenteaza acest articol

De ce şi-a pierdut Monica Tatoiu toată dantura: «Oasele feţei sunt de cretă»

by   1 min
0