Tabu
Image default
PEOPLESlider

De ce și-a retras Andreea Bălan fetele de la privat și le-a mutat la stat

Andreea Bălan și-a înscris fetițele la o grădiniță privată din Pipera, în apropiere de casa lor. Din această toamnă însă, Ella și Clara merg la o unitate de învățământ de stat, după cum a anunțat chiar vedeta într-un interviu pentru Fanatik.

Schimbarea aceasta vine după ce micuțele au anunțat-o pe mama lor că le place muzica și că ar vrea să devină cântărețe. „Le-am mutat pe fete la George Enescu, la liceul de muzică. Ella este clasa 0 și Clara este la grupa mijlocie. Erau la o grădiniță particulară în Pipera și mi-au spus că ele vor să fie cântărețe și, chiar la serbarea când eu am fost plecată în America Express, Ella a scris pe o fișă că ea vrea să fie solist vocal.

Amândouă au spus asta și le-am întrebat dacă sunt sigure. Și au zis da. Atunci le-am spus că trebuie să știe să cânte și la un instrument și cu vocea. Să știe și teorie muzicală și uite, mergem la o școală de muzică. Și, de câteva zile, merg la George Enescu”, a declarat Andreea Bălan, care a și dezvăluit motivul mutării fetițelor de la privat la stat.

„Pentru că stau în Pipera și grădinița de stat din Pipera este departe și nu este ok. Și am ales o grădiniță lângă strada mea. Legătura a fost strict logistică. Pentru că este greu să te trezești iarna și să mergi cu un copil de 2 ani pe frig, nu prea… mai bine ieși din casă și pac, e grădinița. În schimb, acum este mai ușor pentru că Ella este mai mare, dar Clăriței îi este destul de greu să se trezească și să stea 30 de minute în trafic până la George Enescu. Dar merg cu amândouă. Nu am lăsat-o pe Clara pe stradă la mine și pe Ella dincolo. Dacă o lăsam pe Clara din comoditate la grădinița de pe strada noastră nu era ok. Așa ele se văd în curte când termină programul. Se joacă acolo. Este în aceeași clădire”, a explicat Andreea Bălan.

ARTICOLE SIMILARE

Premiile Gopo 2022 | „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, desemnat cel mai bun film – lista câștigătorilor

Andreea Damian

Italia devine prima țară cu educație obligatorie despre schimbările climatice

realitatea

Drake cântă despre pericolele schimbărilor climatice, dar își ia avion de 185 mil. $

Andreea Damian

Adi Nartea și Alina Ferinceac, părinți din nou

Tabu Tabu

Afla cum sa iti faci un machiaj perfect pentru sezonul acesta! Tutorial Summer Chocolate Makeup!

realitatea

Ce înseamnă „generația avocado pe pâine” din care probabil faci parte

Andreea Damian

Scrie un comentariu