Home > Fără categorie > De ce surprize a avut parte Elena Gheorghe la tripla aniversare

De ce surprize a avut parte Elena Gheorghe la tripla aniversare

elena gheorghe si partenerul ei de viata

Fosta solistă de la Mandinga încă mai are multe secrete pentru fanii ei pe care le deconspiră pas cu pas. Iată că Elena Gheorghe a avut parte de o nouă aniversare în familie după ce și-a sărbătoriți copii și sora, acum a fost chiar ziua solistei. Tabu îți mai spune câteva secrete despre îndrăgita .

elena gheorghe si sotul

elena gheorghe si sotul

Vedeta care se află în vacanță alături de soțul ei a publicat pe rețelele de socializare un mesaj interesant despre ziua specială de ieri, în care a avut parte de mai multe evenimente speciale în viața de familie. “30 iulie are 3 semnificații pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche și m-am logodit. Așa că astăzi e sărbătoare mare pentru noi: 35 de ani de viață, 15 ani de relație și 9 ani de la logodnă.

elena gheorghe

elena gheorghe

Soțul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede iar mie îmi trebuie 2 veri ca să-l ajung”, a scris îndrăgita solistă care după Mandinga a început o carieră solo. Poate nu știați dar tatăl Elenei este preot și mai are în familie un frate și o soră, ambii cu copii. Iar dacă nu știați, ea și Adela Popescu sunt foarte bune prietene, mai ales că au cântat în copilărie împreună, ca într-o trupă sub atenta observare a regretatului Mihai Constantinescu, care le-a fost impresar.

Articole asemanatoare
elena gheorghe
Elena Gheorghe a avut parte de mai multe aniversări în familie
adela-popescu
Ce-și dorește Adela Popescu pentru ea și soțul ei
lazariuc anastasia
Cum a ajuns Anastasia Lazariuc să fie cunoscută în România
adela-popescu
Ce probleme de sănătate a avut Adela Popescu

Comenteaza acest articol

De ce surprize a avut parte Elena Gheorghe la tripla aniversare

by Tabu Tabu   1 min
0