Tabu
Image default
PEOPLE

De ce surprize a avut parte Elena Gheorghe la tripla aniversare

Fosta solistă de la Mandinga încă mai are multe secrete pentru fanii ei pe care le deconspiră pas cu pas. Iată că Elena Gheorghe a avut parte de o nouă aniversare în familie după ce și-a sărbătoriți copii și sora, acum a fost chiar ziua solistei. Tabu îți mai spune câteva secrete despre îndrăgita .

elena gheorghe si sotul
elena gheorghe si sotul

Vedeta care se află în vacanță alături de soțul ei a publicat pe rețelele de socializare un mesaj interesant despre ziua specială de ieri, în care a avut parte de mai multe evenimente speciale în viața de familie. “30 iulie are 3 semnificații pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche și m-am logodit. Așa că astăzi e sărbătoare mare pentru noi: 35 de ani de viață, 15 ani de relație și 9 ani de la logodnă.

elena gheorghe
elena gheorghe

Soțul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede iar mie îmi trebuie 2 veri ca să-l ajung”, a scris îndrăgita solistă care după Mandinga a început o carieră solo. Poate nu știați dar tatăl Elenei este preot și mai are în familie un frate și o soră, ambii cu copii. Iar dacă nu știați, ea și Adela Popescu sunt foarte bune prietene, mai ales că au cântat în copilărie împreună, ca într-o trupă sub atenta observare a regretatului Mihai Constantinescu, care le-a fost impresar.

ARTICOLE SIMILARE

Dorian Popa și Anamaria Petrișor joacă roluri duble în noul videoclip

Tabu Tabu

Kate Middleton, cadou nepotrivit de la prințul William: „Era să ne despărțim din cauza lui!”

Andreea Damian

Celebrități care îmbracă haine ieftine, dar arată superb în ele

Andreea Damian

Prințul William și Kate Middleton, în doliu! A murit un membru important al familiei

Andreea Damian

Oana Zăvoranu se pregătește să devină mamă: „Trebuie să fie băiat”

Andreea Damian

De la păpușa Barbie la Regina Latină, transformare șoc a lui Dominique în noul videoclip “Narcos”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu