Home > beauty > De ce tot mai multe femei renunță la păr și se rad în cap

De ce tot mai multe femei renunță la păr și se rad în cap

se rad în cap

Motivele pentru care femeile fac o schimbare atât de drastică în aspectul lor fizic sunt uluitoare.

Nu doar femeile de rând renunță la podoaba capilară. Dar nici vedete nu simt nicio remușcare să-și radă părul din cap. Desigur, fenomentul nu e nou. Celebrități precum Sinead O’Connor sau Jessie J au preferat părul foarte scurt.

Capul ras te ajută să ieși în evidență. Te ajută să-ți recapeți încrederea în sine. Chiar dacă cele care decid să se radă în cap nu doresc să transmită niciun mesaj, este totuși o mișcare îndrăzneață.

În ciuda frumuseții venite sub toate formele și culorile, societatea are în continuare anumite standarde de frumusețe atunci când vine vorba de femei, care sunt accentuate de atenția mass-media asupra părului și produselor de înfrumusețare pentru femei.

Multe femei au reușit să pășească în afara acestor stereotipuri, pur și simplu tăindu-și părul periuță! Multe celebrități și personaje celebre din filme au folosit acest aspect pentru a crea protagoniști de sex feminin puternici.

Să te razi în cap poate fi un mod fantastic de a strânge bani pentru o acțiune de caritate , indiferent de lungimea sa. Acest păr poate fi donat și anumitor organizații de caritate care fac peruci.

Unul dintre motivele pentru care femeile își rad părul este să-l ajute să se regenereze. În plus, este o tunsoare ușor de întreținut.

Articole asemanatoare
părul
Și părul are nevoie de protecție vara
perie
Peria potrivită pentru tipul tău de păr
părul
14 moduri prin care să-ți „convingi” părul să crească mai repede și mai mult
păr
De ce modul în care îți speli părul îți afectează stilul

De ce tot mai multe femei renunță la păr și se rad în cap

by Andreea Damian   1 min
1