Home > Fashion > De ce va purta Joaquin Phoenix același costum la toate festivitățile de premiere din 2020?

De ce va purta Joaquin Phoenix același costum la toate festivitățile de premiere din 2020?

Misterul a fost elucidat, Phoenix promite să poarte același costum Stella McCartney pe tot parcursul anului, la toate festivitățile de premiere pentru a ajuta la „reducerea deșeurilor”.

„Acest om este un câștigător deja pentru că alege să se gândească la viitorul planetei”, a spus Stella McCartney. Startul a fost dat duminică, atunci când vedeta filmului Joker a participat la Golden Globe Awards purtând un costum personalizat Stella McCartney – un designer britanic care a fost o voce puternică pentru moda durabilă, încă de la lansarea brandului său – în 2001, lucrând cu pile și blană sintetice și încurajând colaboratori precum Adidas pentru a crea țesături folosind materiale reciclabile.

Phoenix, care a câștigat un Glob de Aur pentru rolul său în filmul Joker, a ales să-și folosească apariția la ceremonie pentru a atrage atenția despre rolul modei în schimbările climatice și vrea să facă asta nu doar optând pentru un brand responsabil, ci și prin a purta d emai multe ori aceeași ținută.

Luni (6 ianuarie), McCartney a dezvăluit planurile actorului cu care colaborează. În timpul discursului său de acceptare, Phoenix, care este vegan și este adesea văzut la protestele care avertizează despre criza climatică și la protestele PETA, a vorbit despre o serie de probleme ale drepturilor animalelor și de mediu, inclusiv schimbările climatice, veganismul și incendiile australiene. Actorul a mulțumit Asociației Presei Externe de la Hollywood (HFPA) pentru servirea unei mese vegane în timpul ceremoniei și „pentru recunoașterea legăturii dintre agricultura industrială  sau fermele industriale de animale și schimbările climatice. Anul acesta, Globurile de Aur au devenit unul dintre cele mai conștiente cu mediul înconjurător spectacole de premii de la Hollywood, cu un covor roșu reutilizabil, paie de băut din hârtie și un meniu bazat pe plante, ca mijloc de abordare a crizei climatice.

Articole asemanatoare
ami haine
N-ai să crezi de unde își cumpără AMI haine
cumpărături
Cum vei face cumpărăturile în siguranță pe măsură ce magazinele de haine încep să se redeschidă
Câteva articole din garderoba regală a reginei Victoria se vând la licitație
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix aduce un omagiu „actorului său preferat, Heath Ledger”, în discursul de la Premiile SAG 2020

Comenteaza acest articol

De ce va purta Joaquin Phoenix același costum la toate festivitățile de premiere din 2020?

by realitatea   1 min
0