Tabu
Image default
PEOPLE

De cine este mândru zilele acestea Marcel Pavel

Solistul cu voce dumnezeiască are multe motive de bucurie după ce a tras cu problemele de sănătate din ultima vreme, când s-a spus că este infestat cu coronavirus. Marcel Pavel este foarte mândru de fiul sau cel mare, deși mai are doi copiii, un fiu și o fiică, la fel de talentați.

richard pavel
richard pavel

Zilele trecute solistul a publicat un mesaj înduioșător pentru un părinte care este mândru de copiii săi. Iată că acum acesta este fericit de fiul sau cel mare și iată ce mesaj a publicat îndrăgitul cântăreț pe rețelele de socializare alături de fotografia fiului sau. “Bună seară, dragi prieteni! Începând de astăzi fiul meu cel mare RICHARD PAVEL (absolvent al Universității Naționale de Muzică din București), este masterand în specializarea “Educație muzicală contemporană și Culturi muzicale religioase”! Să-i transmitem împreună: “FELICITĂRILE NOASTRE”! Vă mulțumesc anticipat! O seară minunată să aveți! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”. Iată că vedeta are un nou motiv de fericire după problemele de sănătate avute în ultimele săptămâni din cauza virusului.

ARTICOLE SIMILARE

Shakira reacționează după zvonurile privind despărțirea de Gerard Pique

Andreea Damian

Loredana Groza, pusă la zid de fani după ce s-a fotografiat fără lenjerie intimă: „Ar avea mai mult succes în filme pentru adulţi”

Andreea Damian

Beyonce a arătat uimitor într-o rochie de 10.000 $ la ceremonia de reînnoire a jurămintelor

Andreea Damian

Ce videoclip sexy a filmat Antonia alături de Alina Ceușan

Tabu Tabu

Mesajul de dragoste al Adelei Popescu în plină epidemie de Corona Virus pentru Radu Vălcan

Tabu Tabu

Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia au făcut furori pe covorul roșu de la Cannes

Andreea Damian

Scrie un comentariu