Home > Lifestyle > De necrezut! Anna Lesko este gravida in 7 luni!

De necrezut! Anna Lesko este gravida in 7 luni!

Anna Lesko a socat pe toata lumea cand in direct la WOWbiz a anuntat ca este gravida in 7 luni. Ea a tinut secret acest lucru pana acum, nimeni nu a stiut nimic.

‘Imi doream un copil. Sarcina mea este foarte usoara. Daca o mearga asa de bine, o sa mai fac imediat inca unul. Sunt in luna a 7-a. Pe scena a fost cel mai greu. Dar baiatul meu este extrem de cuminte. Tatal este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectati si in Romania si in Basarabia. El nu este persoana publica si nu isi doreste sa devina. Traiesc o poveste de dragoste cat se poate de fireasca, cu bune si cu rele. Relatia este de 3 ani de zile. Nasc la sfarsitul lui martie. Nici parintii nu stiau, nici prietenele’, a povestit  Anna Lesko in exclusivitate la WOWbiz.

‘Nu am avut nici pofte, doar niste arsuri. Sincer nu vreau sa ma opresc aici daca este atat de usor. O sa am foarte multa lume sa ma ajute dupa ce nasc. Daca trece totul asa de bine cum a fost acum, ar fi pacat sa nu mai fac.’, a mai povestit Anna.

Articole asemanatoare
Însărcinată la 70 de ani. Cum arată femeia care ar putea stabili un record mondial
însărcinată
O angajată din Japonia, mustrată în scris pentru că a rămas însărcinată
travaliu
De ce vor gravidele să-și țină partenerii de mână când intră în travaliu
analize
Analize pe care o femeie trebuie să le facă înainte de a rămâne însărcinată

Loading...

Comenteaza acest articol

De necrezut! Anna Lesko este gravida in 7 luni!

by   1 min
0