Tabu
Image default
LIFESTYLE

De necrezut! Anna Lesko este gravida in 7 luni!

Anna Lesko a socat pe toata lumea cand in direct la WOWbiz a anuntat ca este gravida in 7 luni. Ea a tinut secret acest lucru pana acum, nimeni nu a stiut nimic.

‘Imi doream un copil. Sarcina mea este foarte usoara. Daca o mearga asa de bine, o sa mai fac imediat inca unul. Sunt in luna a 7-a. Pe scena a fost cel mai greu. Dar baiatul meu este extrem de cuminte. Tatal este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectati si in Romania si in Basarabia. El nu este persoana publica si nu isi doreste sa devina. Traiesc o poveste de dragoste cat se poate de fireasca, cu bune si cu rele. Relatia este de 3 ani de zile. Nasc la sfarsitul lui martie. Nici parintii nu stiau, nici prietenele’, a povestit  Anna Lesko in exclusivitate la WOWbiz.

‘Nu am avut nici pofte, doar niste arsuri. Sincer nu vreau sa ma opresc aici daca este atat de usor. O sa am foarte multa lume sa ma ajute dupa ce nasc. Daca trece totul asa de bine cum a fost acum, ar fi pacat sa nu mai fac.’, a mai povestit Anna.

ARTICOLE SIMILARE

De 28 de ani, bea 10 litri de cola pe zi

Primele dezvaluiri ale Andreei Marin despre casnicia cu Tuncay!

În China milioane de cetățeni sunt blocați de guvern din cauza lipsei de credit social

realitatea

Reteaua Dinu Damaschin: «Eram colegă cu MONICA GABOR şi făceam sex pe două milioane ora»

Studiul care dă fiori! Cât rezistă, de fapt, coronavirusul pe suprafeţe și în aer

Andreea Damian

CALINA, blonda lui Mutu …sau de ce nu cade bila de pe ASE!

Scrie un comentariu