Home > Lifestyle > De necrezut! Anna Lesko este gravida in 7 luni!

De necrezut! Anna Lesko este gravida in 7 luni!

Anna Lesko a socat pe toata lumea cand in direct la WOWbiz a anuntat ca este gravida in 7 luni. Ea a tinut secret acest lucru pana acum, nimeni nu a stiut nimic.

‘Imi doream un copil. Sarcina mea este foarte usoara. Daca o mearga asa de bine, o sa mai fac imediat inca unul. Sunt in luna a 7-a. Pe scena a fost cel mai greu. Dar baiatul meu este extrem de cuminte. Tatal este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectati si in Romania si in Basarabia. El nu este persoana publica si nu isi doreste sa devina. Traiesc o poveste de dragoste cat se poate de fireasca, cu bune si cu rele. Relatia este de 3 ani de zile. Nasc la sfarsitul lui martie. Nici parintii nu stiau, nici prietenele’, a povestit  Anna Lesko in exclusivitate la WOWbiz.

‘Nu am avut nici pofte, doar niste arsuri. Sincer nu vreau sa ma opresc aici daca este atat de usor. O sa am foarte multa lume sa ma ajute dupa ce nasc. Daca trece totul asa de bine cum a fost acum, ar fi pacat sa nu mai fac.’, a mai povestit Anna.


Articole asemanatoare
Katherine Heigl şi-a revenit după sarcină şi a postat pozele pe Instagram
Cum sa fii la moda in timpul sarcinii
Un bebelus pe drum? Cum sa dai vestea cea mare?
Ce se intampla atunci cand scopul sexului este sarcina

Loading...

Comenteaza acest articol

De necrezut! Anna Lesko este gravida in 7 luni!

by   1 min
0