Tabu
Image default
LIFESTYLE

De necrezut! Oana Sârbu şi Robert Turcescu n-au locuit niciodată împreună!

Relaţia Oanei Sârbu (46 de ani) cu Robert Turcescu (38 de ani) a ajuns la final, după o poveste de dragoste ce s-a întins pe o perioadă de 10 ani. Conform apropiaţilor cuplului, cântăreaţa şi jurnalistul n-au locuit niciodată sub acelaşi acoperiş şi duceau vieţi separate încă din 2011. Declaraţiile celor doi, din ultima vreme, dar şi ale mamei jurnalistului dădeau de înţeles că sunt probleme în paradis.

Primele semnale că relaţia lor scârţâie le-a dat chiar mama jurnalistului, Mariana, imediat după ce în familia lor a apărut micuţul Stelian, băieţelul pe care Oana Sârbu a dorit cu îndârjire să-l înfieze: “Deocamdată, Robert nu are nici un copil. Copilul înfiat este doar al Oanei Sârbu”, declara femeia, cu cinci ani în urmă, pentru Jurnalul de Argeş.

În plus, şi Oana Sârbu s-a scăpat, anul trecut, într-un interviu acordat ziarului Libertatea, când a menţionat că nu se vede căsătorită cu Robert, pentru că există posibilitatea să se despartă. Nici Robert nu vorbea în termeni elogioşi la adresa Oanei: “Nu pot vorbi de o mare iubire în viaţa mea”, a spus el la doar un an după ce a confirmat că sunt împreună.
Au rămas prieteni

Conform apropiaţilor cuplului, Robert s-a despărţit de iubita lui în urmă cu trei luni, iar acum este deja implicat într-o altă relaţie, pe care o ţine departe de ochii lumii, pentru a nu încinge spiritele, cu atât mai mult, cu cât a rămas în relaţii amicale cu Oana şi s-a ataşat enorm de băieţelul acesteia.

ARTICOLE SIMILARE

Animalele au căzut victime ale incendiilor din Australia: coţofana care imită sirena pompierilor

Andreea Damian

4 competitii atipice despre care probabil nu stii ca exista

realitatea

Arabul de la «Vocea României», ales pe pile? E iubitul producătoarei

La aproape 100 de ani, Kirk Douglas a vrut să-şi ia zilele

Aer mai pur pentru copilul tău, cu Oxygen de la Electrolux

realitatea

Carmen Brumă, sport extrem chiar şi în luna a şasea de sarcină!

Scrie un comentariu