Home > Lifestyle > De necrezut! Oana Sârbu şi Robert Turcescu n-au locuit niciodată împreună!

De necrezut! Oana Sârbu şi Robert Turcescu n-au locuit niciodată împreună!

Relaţia Oanei Sârbu (46 de ani) cu Robert Turcescu (38 de ani) a ajuns la final, după o poveste de dragoste ce s-a întins pe o perioadă de 10 ani. Conform apropiaţilor cuplului, cântăreaţa şi jurnalistul n-au locuit niciodată sub acelaşi acoperiş şi duceau vieţi separate încă din 2011. Declaraţiile celor doi, din ultima vreme, dar şi ale mamei jurnalistului dădeau de înţeles că sunt probleme în paradis.

Primele semnale că relaţia lor scârţâie le-a dat chiar mama jurnalistului, Mariana, imediat după ce în familia lor a apărut micuţul Stelian, băieţelul pe care Oana Sârbu a dorit cu îndârjire să-l înfieze: “Deocamdată, Robert nu are nici un copil. Copilul înfiat este doar al Oanei Sârbu”, declara femeia, cu cinci ani în urmă, pentru Jurnalul de Argeş.

În plus, şi Oana Sârbu s-a scăpat, anul trecut, într-un interviu acordat ziarului Libertatea, când a menţionat că nu se vede căsătorită cu Robert, pentru că există posibilitatea să se despartă. Nici Robert nu vorbea în termeni elogioşi la adresa Oanei: “Nu pot vorbi de o mare iubire în viaţa mea”, a spus el la doar un an după ce a confirmat că sunt împreună.
Au rămas prieteni

Conform apropiaţilor cuplului, Robert s-a despărţit de iubita lui în urmă cu trei luni, iar acum este deja implicat într-o altă relaţie, pe care o ţine departe de ochii lumii, pentru a nu încinge spiritele, cu atât mai mult, cu cât a rămas în relaţii amicale cu Oana şi s-a ataşat enorm de băieţelul acesteia.

Articole asemanatoare
vicentiul.ro - Oana Sirbu . Parc Floreasca 025
Oana Sârbu își sărbătorește de o săptămâna ziua și primește cadouri
Oana Sârbu
Secretele nespuse ale Oanei Sârbu
Celebritati nascute pe 13 mai!
ROBERT TURCESCU revine la TV! Ce emisiune va realiza “ofiterul acoperit”!

Comenteaza acest articol

De necrezut! Oana Sârbu şi Robert Turcescu n-au locuit niciodată împreună!

by   1 min
0