Home > Lifestyle > De Paşte ai curăţenie record cu JetMaxx de la Electrolux

De Paşte ai curăţenie record cu JetMaxx de la Electrolux

In apropierea fiecarei sarbatori, ti-ai dori ca ziua sa ai mai mult de 24 de ore si ca in jurul tau sa roiasca o adevarata armata de ajutoare. Pe lista sunt trecute cumparaturile, curatenia, prepararea bucatelor traditionale si acesta este doar inceputul.

Dar cand aspiratorul tau te conduce cu 180 km/h printre particulele de praf, cel putin o grija dispare definitiv. Aspiratorul JetMaxx de la Electrolux lasa totul luna, asa cum iti doresti, intr-un timp mult mai scurt. Datorita designului unic Air Basket, dureaza doar 0.06 secunde pana cand particula de praf ajunge de pe podea in sac. Petreci astfel mai putin timp pentru curatenie si te poti concentra asupra altor lucruri mai importante.

In plus, aspiratorul JetMaxx de la Electrolux este usor de manevrat si depozitat. Butoanele si comenzile sunt de dimensiuni mari si usor de actionat, fie cu mana, fie cu piciorul. Nu mai trebuie sa te apleci de fiecare data cand vrei sa schimbi setarile sau sa opresti aspiratorul. Totul functioneaza mult mai repede si mai eficient.

Acum poti da startul curateniei pentru Paste.

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

Comenteaza acest articol

De Paşte ai curăţenie record cu JetMaxx de la Electrolux

by realitatea   1 min
0