Tabu
Image default
lifestyle

De prin redacție: obiectul vestimentar preferat

În această zi de vineri ne simțim mai fashioniste. Drept urmare, ne-am decis să vă prezentem câteva dintre hainele noastre preferate.

Cristina Bazavan
– am acasă mai multe de 50 de cămăși albe. Asta are valoare sentimentală pentru că am primit-o de la o prietenă și are un aer vintage

Ioana Ulmeanu – Nu stiu care este obiectul meu vestimentar preferat, sau macar daca exista un astfel de obiect. Imi iubesc hainele in egala masura, numai ca uneori fac cate o fixatie pe un gen. Spun un gen pentru ca nu pot sa am niciodata o singura rochie neagra, trebuie sa am cel putin 5. La fel cu tricourile in dungi marinaresti. La un moment dat aveam mai bine de 10, pe care le-am raspandit apoi pe la prieteni. Iar acum, dupa ce am evaluat zecile de perechi de jeansi dintre care port obsesiv numai o pereche, bluzele nude cu volane si puloverasele roz (da, am avut o pasa mai nefericita), am ajuns la concluzia ca nici ele nu sunt chiar preferatele mele. Marea mea iubire din acest moment sunt tricourile gri, si acestea in numar mare. Le port oricand si cu orice. Si nu dau semne ca ma voi plictisi prea curand de ele.

Noemi Revnic – rochie vintage anii’70. am ,,vanat-o” timp de 2 luni, la targul din ,,La Scena” si in final mi-am cumparat-o in decembrie 2009, la vintage-ul de la Gaia. Este de la ,,Italian vintage”. A fost ca o ,,regasire” si mi-am zis ca trebuie sa fie a mea. Este in conditie perfecta si o ador.

Adrian Telespan – Îmi plac pentru că m-au ajutat să trec peste greutățile vieții. Eram iarna la Paris, afară era foarte frig, eu eram în niște teneși uzi… Am intrat în primul magazin de pe Champs Elysee, i-am cumpărat și mi-au încălzit picioarele și inima ca nimeni alticineva.

Diana Cuciuc – Ultima creatie din facultate, are in jur de 3 kg

Sanziana Pop – este pardesiul meu drag de polițistă. L-am cumpărat în ultima zi din vacanța de la Paris, când credeam că nu-mi mai ajung banii și ochii mi se înlăcrimaseră a deznădejde. Da, sunt o victimă a modei! M-am scotocit și am reușit să mi-l permit. Cred că acesta este și motivul pentru care nutresc asemenea sentimente pentru un pardesiu.

NushaDe ce-i iubesc? Pentru ca sunt comozi, merg la orice..chiar si la o tinuta de nunta, atunci cand picioarele urla de durere… Si mai mult de atat pentru ca au rol de paparude: de cate ori ma incalt cu ei, vine ploaia.

 

ARTICOLE SIMILARE

Plăcinta cu ananas, desertul-vedetă al acestei veri

Andreea Damian

Cameron Diaz, “înnebunită după băieți-

realitatea

Kate Winslet, respinsă de regizori pentru că era grasă

realitatea

NADIA COMANECI despre scandalul de prostitutie FLOAREA LEONIDA

Train – Hey Soul Sister

realitatea

Courteney Cox: “Botox-ul mi-a făcut viața mai tristă!”

realitatea

Scrie un comentariu