Home > Agenda > De Valentine’s Day, Amadeus lanseaza piesa “E ziua noastra”

De Valentine’s Day, Amadeus lanseaza piesa “E ziua noastra”

Amadeus lanseaza azi, cu o zi inaintea sarbatorii indragostitilor, “E ziua noastra”, cea mai romantica piesa din cariera artistica.

Melodia este compusa de Xenti Runceanu si este interpretata de cele patru artiste alaturi de formatia live cu care evolueaza in concerte odata cu lansarea “Amadeus – The Show”.

“E ziua noastra” este interpretata vocal de Andreea Runceanu si de Xenti Runceanu, iar instrumentalul este asigurat de Bianca Gavrilescu (vioara), Patricia Cimpoiasu (violoncel, blockflute), Naomi Anelis (pian, clape), Ionut Fleancu (tobe).

“E ziua noastra este dedicata tuturor celor care iubesc si care stiu sa pastreze o relatie solida trecand peste greutatile de zi cu zi. Nu este nimic mai frumos pe lume decat iubirea, respectul si devotamentul pentru persoana iubita si nimic mai placut decat sa aniversezi inca un an de relatie frumoasa”, declara Andreea Runceanu.

Andreea, Patricia, Bianca si Naomi au alaturi un tobosar care ofera ritm pieselor originale sau coverurilor, dar si pe Xenti Runceanu, fratele Andreei Runceanu, cel care compune si produce piesele formatiei, el evoluand in cazul de fata la clape si ca solist vocal.

Melodiile Amadeus te fac sa traversezi emotii dintre cele mai diverse, te fac sa dansezi nebuneste, dar sa si traiesti cu sufletul fiecare acord de vioara, violoncel sau pian.

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga, cerută din nou în căsătorie, chiar de Valentine’s Day
Românii se căsătoresc
Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu
Mesaje de Valentine’s Day. Cele mai frumoase declaraţii de dragoste de Ziua Îndrăgostiţilor
Ziua Îndrăgostiților
Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

Comenteaza acest articol

De Valentine’s Day, Amadeus lanseaza piesa “E ziua noastra”

by   1 min
0