Tabu
Image default
CULTURE What's hot

De Valentine’s Day, Amadeus lanseaza piesa “E ziua noastra”

Amadeus lanseaza azi, cu o zi inaintea sarbatorii indragostitilor, “E ziua noastra”, cea mai romantica piesa din cariera artistica.

Melodia este compusa de Xenti Runceanu si este interpretata de cele patru artiste alaturi de formatia live cu care evolueaza in concerte odata cu lansarea “Amadeus – The Show”.

“E ziua noastra” este interpretata vocal de Andreea Runceanu si de Xenti Runceanu, iar instrumentalul este asigurat de Bianca Gavrilescu (vioara), Patricia Cimpoiasu (violoncel, blockflute), Naomi Anelis (pian, clape), Ionut Fleancu (tobe).

“E ziua noastra este dedicata tuturor celor care iubesc si care stiu sa pastreze o relatie solida trecand peste greutatile de zi cu zi. Nu este nimic mai frumos pe lume decat iubirea, respectul si devotamentul pentru persoana iubita si nimic mai placut decat sa aniversezi inca un an de relatie frumoasa”, declara Andreea Runceanu.

Andreea, Patricia, Bianca si Naomi au alaturi un tobosar care ofera ritm pieselor originale sau coverurilor, dar si pe Xenti Runceanu, fratele Andreei Runceanu, cel care compune si produce piesele formatiei, el evoluand in cazul de fata la clape si ca solist vocal.

Melodiile Amadeus te fac sa traversezi emotii dintre cele mai diverse, te fac sa dansezi nebuneste, dar sa si traiesti cu sufletul fiecare acord de vioara, violoncel sau pian.

ARTICOLE SIMILARE

CHA CHA LITIX! Episodul 72. Să votezi de două ori este FURT, dar acum s-a rezolvat!

Andreea Damian

Rebeca Miller. Despre căsătorie, cu soția lui Daniel Day Lewis

realitatea

După 8 ani vom vedea în sfârșit filmul Bohemian Rhapsody despre Freddie Mercury

Stiai ca barbatilor gay nu le este permis sa doneze sange?

realitatea

România investește în bugetele serviciilor, Japonia pune pe primul loc știința

Dora Constantinovici

ADI DESPOT – accident grav la schi! A fost DEJA OPERAT

Scrie un comentariu