Home > Lifestyle > De Valentine’s Day, daruieste un “te iubesc” si prelungeste emotia un weekend intreg!

De Valentine’s Day, daruieste un “te iubesc” si prelungeste emotia un weekend intreg!

In goana cotidiana intre job si obligatii sociale, Valentine’s Day este o pauza binevenita pentru a te bucura in tihna de iubirea partenerului tau. Si stim ca faci totul pentru a crea atmosfera perfecta: cina, muzica romantica pe fundal si un cadou din inima. Daca pentru cina si muzica contam pe inspiratia ta, cadoul ti-l recomandam noi: pachetele-experienta Originalo (www.originalo.ro )!

Conceput ca o selectie atenta de experiente (sportive, de spa sau sejur), fiecare pachet-cadou Originalo contine un catalog cu zeci de activitati din care cel care il primeste o poate alege pe cea care i se pare cea mai interesanta, face rezervare, iar apoi plateste cu giftcard-ul inclus in pachet.   Noi va propunem o doza de spontaneitate si un weekend romantic, cu pachetul “Chic and Romance”, in care fiecare hotelier va va surprinde cu o atmosfera romantica: mic dejun in camera, petale de trandafiri, sampanie sau cina romantica. In plus, beneficiezi si de un discount de 10%!

Sau poti opta pentru pachetul “Spa in doi”, in care veti regasi tratamente spa si de relaxare pentru doua persoane, unele dintre ele special concepute pentru barbati, pentru ca tu sa-i oferi iubitului tau un rasfat de neuitat. Tu alegi pachetul, impreuna alegeti experienta inclusa in pachet, faceti rezervarea, iar noi va dorim relaxare placuta! Iar daca stii ca adrenalina e punctul comun, pachetul “Aventura in doi” ofera experiente de neuitat! Lasati-va purtati in lumea celor de 49 de experiente incluse in pachet si alegeti activitatea care va provoaca cel mai mult!

Originalo iti pune la dispozitie un plic personalizat si un compliment card, pe care poti scrie un mesaj. Iar daca doresti, Originalo poate trimite pachetul-cadou direct persoanei iubite, cu mesajul dorit, scris pe compliment card.

Afla mai multe pe www.originalo.ro cum poti oferi zeci de cadouri intr-unul singur! Preturi incepand de la 99 lei.

Articole asemanatoare
Iubim mai mult de Sfantul Valentin?
Cum te machiezi de Valentine’s Day?
10 filme potrivite pentru Valentine’s Day
De Valentine’s Day fii romantica!

Loading...

Comenteaza acest articol

De Valentine’s Day, daruieste un “te iubesc” si prelungeste emotia un weekend intreg!

by   1 min
0