Tabu
Image default
PEOPLE Slider

De Valentine’s Day, Justin Bieber și soția sa Hailey dezvăluie regulile de la care nu se abat în dormitor

Justin Bieber spune că activitatea sa principală acasă este „Netflix și relaxare”, dar „relaxare” are un alt sens. Justin Bieber și soția sa Hailey fac dragoste de mai multe ori pe zi.

Cântărețul canadian a făcut această dezvăluire în timpul unei conferințe de pe stadionul „O2” din Londra. „Deci, când sunt cu soția mea, ne place… Puteți ghici ce facem toată ziua”, a dezvăluit el. „E destul de nebunesc. Asta facem toată ziua. Ne place să vizionăm filme, ne place Netflix și ne relaxăm, dar cu siguranță facem mai mult decât „relaxare”.”, a spus artistul.

La rândul ei, Hailey a declarat într-un interviu pentru revista Elle: „Avem o regulă: Fără telefon în pat, în dormitor. Doar dacă este absolut necesar. Încerc mai degrabă să citesc când mă relaxez în pat, nu să stau pe telefon”, a adăugat ea. A oferit și câteva detalii despre relația ei cu Justin: „Este un bărbat incredibil, uimitor și un tovarăș bun de viața. Nu există altcineva cu care aș vrea să-mi petrec viața în afară de el.”

În ciuda vieții sale sexuale active, Justin a mărturisit că mariajul său este plin de provocări. „Să vă spun, să fii căsătorit este uimitor. Dar căsătoria nu este ușoară ”, a spus cântărețul de 25 de ani. „Dacă (n.r. căsătoria) ar fi ușoară, toată lumea ar face acest pas rapid. Toată lumea ar face-o pur și simplu.“

Justin Bieber și modelul în vârstă de 23 de ani Hailey Baldwin s-au căsătorit în 2018. Primul an ca soț și soție pentru ei a fost unul cu suișuri și coborâșuri.

„Când ne-am casătorit civil, abia ne dădeam seama ce se întâmplă cu noi. Să fi urmat o nuntă ar fi fost foarte stresant. Justin ducea propria luptă cu sănătatea. Era foarte bolnav. Are boala Lyme, făcea atunci o grămadă de tratamente. Pentru că nu avea un diagnostic pus. Și a fost foarte greu. Din afară, lumea era foarte răutăcioasă și cu multe prejudecăți, mulți spunând că arată ca și cum ar consuma droguri, când de fapt era foarte bolnav și nu reușeam să aflăm care era cauza sănătății sale fragile”, a mărturisit modelul.

ARTICOLE SIMILARE

Am găsit ingredientele care fac un parfum să persiste mai mult

Andreea Damian

Cele mai futuriste biblioteci din lume

Ciocîrlan

Manuela Hărăbor și-a decorat singură casa și balconul

Tabu Tabu

Laptele de migdale este mai malefic decât ai crede – ucide miliarde de albine în doar câteva luni

realitatea

De ce refuză Melania Trump să-și ia de mână soțul

Andreea Damian

Deliciul după-amiezii: secretele unui pui de somn perfect

Andreea Damian

Scrie un comentariu