Tabu
lifestyle

De ziua ei, Carla Bruni a asistat la o prezentare de modă într-o favela de lângă Rio

Cântăreață și fost top model, Carla Bruni-Sarkozy a reînnodat legăturile cu lumea modei în favela Pavao-Pavaozinho. Relaxate și zâmbitoare, 12 metise drăguțe toate originare din așezarea sărăcăcioasă, au defilat timp de o jumătate de oră prezentând haine multicolore create de Modafusion, asociație franco-braziliană creată cu scopul de a valorifica ideile și creativitatea acestor femei din comunități sărace.

Protejată cu o umbrelă de soarele arzător, cu o fetiță pe genunchi și soția guvernatorului de Rio, Adriana Cabral, așezată alături de ea, Carla Bruni-Sarkozy a asistat la prezentarea colecției Primăvară-Vară 2009.

"A comentat în special textura hainelor, din plastic reciclat și bambus, și cât de ușoare sunt. Prezența sa a fost foarte importantă, sperăm să ne dea vizibilitate", a declarat pentru AFP Nadine Gonzalez, creatoarea Modafusion. "

A fost un noroc să defilez azi, căci concurența este mare în agențiile de modă", spune mulțumită Etieni, care are 20 de ani și de patru ani este manechin la Modafusion. Mama ei, Ana, de 49 de ani și care a trăit toată viața în această favela, spune că proiectul a ajutat-o pe fiica ei "să nu cadă în cealaltă viață", prostituția. "Anul acesta va merge la universitate", adaugă ea cu mândrie.

Citește articolul întreg pe realitatea.net

ARTICOLE SIMILARE

TONCIU la PARIS s-a facut de… N-a stiut sa traga apa la WC!

Doua case de avocatura rivale au pus punct celui mai lung proces din Romania

realitatea

Fiul lui RADU MAZARE ii calca pe urme tatalui sau …(si) la femei!

Demi Moore și Nia Vardalos au salvat un tânăr de la sinucidere

realitatea

JOJO se intoarce la fostul iubit, “TEAVA”?

SANZIANA BURUIANA anti-LUCIU: e gravida, dar nu-si pune SILICOANE dupa nastere! FOTO

realitatea

Scrie un comentariu