Tabu
Image default
lifestyle

De ziua ei, Carla Bruni a asistat la o prezentare de modă într-o favela de lângă Rio

Cântăreață și fost top model, Carla Bruni-Sarkozy a reînnodat legăturile cu lumea modei în favela Pavao-Pavaozinho. Relaxate și zâmbitoare, 12 metise drăguțe toate originare din așezarea sărăcăcioasă, au defilat timp de o jumătate de oră prezentând haine multicolore create de Modafusion, asociație franco-braziliană creată cu scopul de a valorifica ideile și creativitatea acestor femei din comunități sărace.

Protejată cu o umbrelă de soarele arzător, cu o fetiță pe genunchi și soția guvernatorului de Rio, Adriana Cabral, așezată alături de ea, Carla Bruni-Sarkozy a asistat la prezentarea colecției Primăvară-Vară 2009.

"A comentat în special textura hainelor, din plastic reciclat și bambus, și cât de ușoare sunt. Prezența sa a fost foarte importantă, sperăm să ne dea vizibilitate", a declarat pentru AFP Nadine Gonzalez, creatoarea Modafusion. "

A fost un noroc să defilez azi, căci concurența este mare în agențiile de modă", spune mulțumită Etieni, care are 20 de ani și de patru ani este manechin la Modafusion. Mama ei, Ana, de 49 de ani și care a trăit toată viața în această favela, spune că proiectul a ajutat-o pe fiica ei "să nu cadă în cealaltă viață", prostituția. "Anul acesta va merge la universitate", adaugă ea cu mândrie.

Citește articolul întreg pe realitatea.net

ARTICOLE SIMILARE

Insomniacii, o comedie cu și despre nebuni

realitatea

O săptămână cu Andreea Tonciu

realitatea

Soci, noul Monaco

realitatea

S-au nascut CVINTUPLETI conceputi natural!

Trei noi filme extraordinare pentru cinefili

Vera Wang a pozat in costum de baie la 62 de ani – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu