Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Decizia pe care au luat-o Alina Sorescu și Alexandru Ciucu după ce s-a zvonit că divorțează

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, fiind căsătoriți de 11 ani. Nu de puține ori la urechile lor au ajuns zvonuri cu privire la destrămarea căsniciei lor.

Designerul Alexandru Ciucu a negat zvonurile apărute recent în presă. Acesta susține că între el și Alina Sorescu nu există probleme și nu au de gând să divorțeze, așa cum s-a scris în presă.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime”, a spus Alexandru Ciucu pentru Fanatik.

Designerul Casei Regale a mai spus că deja își fac planuri de vacanță, dar din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19 nu au ales încă destinația.

„O să plecăm în vacanță. Momentan, așteptăm să fie clar cu restricțile de călătorie, eu sunt vaccinat, așteptăm doar să vedem ce se va mai întâmpla. Nu am stabilit destinația, e în funcție de ce se mai petrece la nivel mondial cu restricțiile”, a mai dezvăluit acesta.

Și Alina Sorescu a negat că ar avea probleme în căsnicie: „Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus artista.

ARTICOLE SIMILARE

Ce piese de teatru vedem in saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie

realitatea

Cum va supraviețui cea mai veche meserie din lume în epoca distanțării sociale

Andreea Damian

„Sadfishing” – un nou trend pe rețelele de socializare care îi vulnerabilizează pe tineri

realitatea

Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Visul unei nopti de vara

realitatea

Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

Andreea Damian

Scrie un comentariu