Tabu
Image default
PEOPLESlider

Decizia radicală luată de Tudor Chirilă în privința copiilor săi. Ce a hotărât artistul 

Tudor Chirilă a declarat că a decis să îi ferească pe copiii lui de tehnologie, mărturisind că a refuzat să le cumpere telefoane, atunci când cei mici i-au cerut asta. 

Artistul are doi băieți, unul de 9 ani, celălalt 7 ani.

„La școala copiilor mei s-a pus la un moment dat întrebarea «ce vă place?/ ce nu vă place?» La școală, la părinți, la mediu, la context și așa mai departe. Foarte mulți copii au spus că «nu ne place că părinții noștri stau foarte mult pe telefon». Adică ăsta e, cumva, și exemplul pe care noi îl dăm lor. Telefoanele au devenit niște calculatoare portabile, iar eu le spun mereu copiilor mei când mai aduc vorba, pentru că din păcate văd alți copii de vârsta lor, 8 ani, 6 ani, cu telefoane până la școală, pentru că nu au voie cu telefoane în clasă, dar îi văd până la școală și mă întreabă: «dar noi când o să avem telefon?»”, a povestit Tudor Chirilă în cadrul unei intervenții la radio.

Motivul pentru care Tudor Chirilă a ales să recurgă la acest lucru este legat de dependența pe care cei mici o deprind după ce petrec prea mult timp pe telefon.

„Voi, telefon o să aveți și mâine. «Aaa, păi dă-ni-l pe al tău». Nu, nu, ăla e calculator. Calculator o să aveți mai târziu. Dacă vreți telefon, Nokia 1611, alea vechi de ani de zile. Ia cărămidă cu antenă, pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală. Și vezi ce faci cu el. Că, de fapt, nu este vorba despre telefon, este vorba despre tot ce aduce: este vorba despre social media, aplicații, jocuri, poze și scrolling”, a povestit Tudor Chirilă în studio la Radio 3Net, conform cancan.ro. 

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Alexandru Arșinel duce dorul teatrului și foștilor colegi

Tabu Tabu

P. Diddy mai primește o lovitură, după ce a tocmai a îngropat-o pe mama copiilor săi

Andreea Damian

Adi Nartea și Alina Ferinceac, părinți din nou

Tabu Tabu

Fiica Andreei Marin se mută de acasă! Ce a determinat-o să ia această decizie

Andreea Damian

Captain Marvel e alergică la pisici

Andreea Damian

Politicienii locomotive din România care conduc trenurile spre dreapta semnalizând stânga

Scrie un comentariu