Tabu
PEOPLE Slider

Decizie grea pentru Harry și Meghan: trebuie să aleagă nașii bebeluşului. Serena Williams, printre favoriți

Harry și Meghan

Cine vor fi nașii bebelușului regal? Asta e întrebarea pe care mulți și-o pun de când prințul Harry și Meghan Markle și-au ținut copilul pentru prima oară în brațe. Băiețelul ducilor de Sussex a primit numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

După 2 zile de așteptări, cuplul regal l-a arătat publicului pe micuțul de doar 3 zile. Se pare că în tot acest timp, prințul Harry și Meghan Markle au avut răgaz să se gândească și la nașii de botez.

Potrivit presei britanice, nașii bebelușului regal vor fi nimeni alții decât actorul George Clooney și soția sa, Amal. Cei doi au fost invitați la nunta regală din 19 mai 2018, iar ducii au petrecut o mini-vacanță la casa actorului de pe Lacul Como, Italia, în luna august a anului trecut. Mai mult, cei patru obișnuiesc să se întâlnească destul de des, iar Meghan se gândește chiar să apeleze la ajutorul bonei pe care George și Amal au avut-o pentru gemenii lor.

Presa străină speculează că și jucătoarea de tenis Serena Williams, bună prietenă cu ducesa, e favorită să fie aleasă nașa bebelușului regal. De altfel, ea e cea care i-a organizat petrecerea de bun venit a micuțului din New York (ajutată, binențeles, de Amal Clooney) și a oferit sfaturi în legătură cu decorarea camerei primului copil al ducilor de Sussex, care s-a născut luni.

Copilul ducesei Meghan de Sussex nu va moșteni titlul princiar pe care îl poartă tatăl său. Viitorul bebeluș regal va fi, de fapt, conte de Dumbarton. Acesta este al doilea titlul regal al prințului Harry. Însă situaţia se poate schimba dacă regina decide să îi ofere titlu princiar celui de-al optulea strănepot al său.

Bebelușul regal a venit pe lume luni, la ora 5.26, ora locală, la spitalul privat Portland din Londra, și a cântărit 3,3 kg. Archie Harrison Mountbatten-Windsor este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul george, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, şi ducele de Sussex (prinţul Harry).

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz, petrecere surpriză pentru viitorul bebeluș

Tabu Tabu

Michelle Obama dezvăluie formula mariajului ei perfect

Andreea Damian

Studiile arată că valoarea inelului de logodnă poate determina cât va dura mariajul

Andreea Damian

Scrie un comentariu