Home > Slider > Decizie importantă luată de Eva Mendez pentru fetițele ei

Decizie importantă luată de Eva Mendez pentru fetițele ei

eva mendez

Eva Mendez nu intenționează să își reia cariera actoricească de dragul fiicelor pe care le are cu Ryan Gosling. Vedeta a vorbit deschis despre relația cu starul din „La La Land” și fetele lor: „Sprijinul familiei este de neprețuit”, a mărturisit actrița de 44 de ani.

Eva Mendez și Ryan Gosling, de 37 de ani, formează, probabil, unul dintre cele mai atipice cupluri de la Hollywood. Cei doi au devenit părinți, deși puțină lume se aștepta la asta, pentru că erau separați când Mendes năștea primul copil. La fel se întâmpla și cu cel de-al doilea. Iar despre viața lor de familie s-a scris foarte puțin, deoarece atât Eva Mendes cât și Ryan Gosling au evitat să vorbească în public.

Se întâmplă rar ca actrița să ofere interviuri despre viața sa, carieră și copii. Dar a făcut-o recent, când a vorbit despre cum reușește să se împartă între familie și muncă. Eva Mendez nu este gata să-și sacrifice copiii de dragul carierei și nu se grăbește să se întoarcă pe platourile de filmare. „Sunt doar obsedată de fiicele mele și nu vreau să le părăsesc. Sunt încă foarte mici”, s-a confesat vedeta.

Eva Mendez și Ryan Gosling au fost împreună șapte ani. Acum patru ani, celor doi li se năștea prima fiică, pe care au botezat-o Esmeralda. După 18 luni li se năștea cea de-a doua fiică, Amada. Cu toate acestea, niciunul  nu se gândește la căsătorie. Chiar actrița însăși a recunoscut că e foarte mulțumită de statutul de femeie necăsătorită.

Articole asemanatoare
Ryan Gosling a preferat Disneyland-ul in loc de Oscaruri
Destine pe după pini
VEDETE la bustul gol: TOP 10 Cei mai sexy pectorali de la Hollywood
Ce spune Eva Mendes despre Ryan Gosling

Comenteaza acest articol

Decizie importantă luată de Eva Mendez pentru fetițele ei

by Andreea Damian   1 min
0