Tabu
Image default
PEOPLE

Decizie radicală luată de Neylini și colegii de la Mihai Napu Band. Ce o leagă pe solistă de Italia

Zilele acestea tot mai multe vedete încearcă să treacă peste problemele cauzate de Corona Virus și să se axeze pe viitoarele proiecte. Este cazul îndrăgitei interprete Neylini care lucreză cu Mihai Napu Band, iar împreuna s-au retras în studioul de repetitii pentru a pregăti noile concerte care vor fi peste hotare. Foarte buni prieteni, gașcă repetă și se gândesc cu drag la concertul pe care îl vor susține și își doresc să se și relaxeze într-o scurtă vacanță.

Neylini
Neylini

Neylini ne-a povestit că este deranjată de ce se întâmplă în țară noastră, că se întorc foarte mulți români inconștienți din Italia. “Ar trebui să stea acolo, să între în carantină și să aibe grijă de ei. Ei vin la noi în țară unde sistemul medical este praf și nu ajută cu nimiv. Și eu sufăr pentru că o mare parte din familia mea este în Italia și nu i-am mai putut vedea de ceva vreme. Am acolo două surori căsătorite cu doi români și au copii, iar eu nu i-am mai văzut de ceva vreme. Îmi este dor de ei dar nu am ce să fac deocamdată și sper să se rezolve totul într-un final. Ne auzim audio și video și ne este de ajuns. Colegii mei sunt alături de mine și mă înțeleg”, a povestit solista pentru Tabu.

Mihai Napu
Mihai Napu

Dacă Neylini este cunoscută de foarte multă vreme în showbizzul autohton, despre Mihai Napu putem spune că este numit Joe Cocker de România. Cântărețul a stat 15 ani departe de țară, după care s-a întors și a format trupa Mihai Napu Band care se află printre cele mai bune trupe de cover-uri din România.

stela enache, mihai napu si neylini
stela enache, mihai napu si neylini

Zilele trecute trupa Mihai Napu Band și Neylini s-au întâlnit cu îndrăgită solistă Stela Enache la petrecerea organizată de Uniunea ziariștilor profesioniști din România și au cântat celebra piesă “Ani de liceu” care a făcut istorie în topurile muzicale românești peste 20 de ani. Mai multe detalii despre activitatea trupei pe https://www.mihainapuband.ro/

ARTICOLE SIMILARE

De ce aniversare a avut parte Laura Cosoi în familie

Tabu Tabu

Lili Sandu și iubitul Silviu Țolu au anunțat sexul viitorului copil

Tabu Tabu

Alec Baldwin, tată pentru a șaptea oară la 62 de ani: e fetiță! Prima poză cu bebelușul

Andreea Damian

Tina Turner a luat o decizie importantă. S-a întâmplat abia acum, după 40 de ani

Andreea Damian

Madonna, amendă colosală de la Guvernul rus

Andreea Damian

Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotului fondatorului casei Gucci

Andreea Damian

Scrie un comentariu