Home > Vedete > Decizie radicală luată de Neylini și colegii de la Mihai Napu Band. Ce o leagă pe solistă de Italia

Decizie radicală luată de Neylini și colegii de la Mihai Napu Band. Ce o leagă pe solistă de Italia

Mihai Napu Band

Zilele acestea tot mai multe vedete încearcă să treacă peste problemele cauzate de Corona Virus și să se axeze pe viitoarele proiecte. Este cazul îndrăgitei interprete Neylini care lucreză cu Mihai Napu Band, iar împreuna s-au retras în studioul de repetitii pentru a pregăti noile concerte care vor fi peste hotare. Foarte buni prieteni, gașcă repetă și se gândesc cu drag la concertul pe care îl vor susține și își doresc să se și relaxeze într-o scurtă vacanță.

Neylini

Neylini

Neylini ne-a povestit că este deranjată de ce se întâmplă în țară noastră, că se întorc foarte mulți români inconștienți din Italia. “Ar trebui să stea acolo, să între în carantină și să aibe grijă de ei. Ei vin la noi în țară unde sistemul medical este praf și nu ajută cu nimiv. Și eu sufăr pentru că o mare parte din familia mea este în Italia și nu i-am mai putut vedea de ceva vreme. Am acolo două surori căsătorite cu doi români și au copii, iar eu nu i-am mai văzut de ceva vreme. Îmi este dor de ei dar nu am ce să fac deocamdată și sper să se rezolve totul într-un final. Ne auzim audio și video și ne este de ajuns. Colegii mei sunt alături de mine și mă înțeleg”, a povestit solista pentru Tabu.

Mihai Napu

Mihai Napu

Dacă Neylini este cunoscută de foarte multă vreme în showbizzul autohton, despre Mihai Napu putem spune că este numit Joe Cocker de România. Cântărețul a stat 15 ani departe de țară, după care s-a întors și a format trupa Mihai Napu Band care se află printre cele mai bune trupe de cover-uri din România.

stela enache, mihai napu si neylini

stela enache, mihai napu si neylini

Zilele trecute trupa Mihai Napu Band și Neylini s-au întâlnit cu îndrăgită solistă Stela Enache la petrecerea organizată de Uniunea ziariștilor profesioniști din România și au cântat celebra piesă “Ani de liceu” care a făcut istorie în topurile muzicale românești peste 20 de ani. Mai multe detalii despre activitatea trupei pe https://www.mihainapuband.ro/

Articole asemanatoare
Mădălina-Ghenea
Mesajul emoționant al Mădălinei Ghenea pentru fiica ei la aniversare
Burj Khalifa
#StamAcasa și descoperim Dubaiul de la distanță
andreea-raicu
Andreea Raicu, îngrijorată de ce se întâmplă în lume cu coronavirusul
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor

Comenteaza acest articol

Decizie radicală luată de Neylini și colegii de la Mihai Napu Band. Ce o leagă pe solistă de Italia

by Tabu Tabu   1 min
0