Home > Slider > Decizie șocantă: o mare actriță de la Hollywood, atrasă de viața de mănăstire

Decizie șocantă: o mare actriță de la Hollywood, atrasă de viața de mănăstire

nicole kidman

Actrița Nicole Kidman a vorbit într-un interviu despre partea ei spirituală și credința sa în Dumnezeu. Australianca în vârstă de 51 de ani a mărturisit că și-a dorit să ia calea mănăstirii, înainte de a-și face debutul la Hollywood.

Vedeta care a fost crescută într-o familie irlandez-catolică a mărturisit pentru Allure: „Sunt credincioasă în sensul în care cred cu totul în Dumnezeu. Mi-a plăcut ideea de a fi călugăriță. Evident, nu am ales să merg pe acea cale, dar am fost foarte atrasă de ea”.

Nicole Kidman a vorbit despre credință în contextul noului său film – Boy Erased – unde aceasta interpretează rolul unei soții de pastor baptist. Personajul pe care-l joacă este obligat să-și trimită fiul la terapie după ce descoperă că este homosexuale. Actrița vorbește despre rolul ei de mamă (din film), care se luptă să ia o decizie dificilă: „Mama se luptă singură și dacă într-adevăr trebuie s-o facă, schimbă. Dar ea este cea care se schimbă și îmi place asta. Cred că e frumos cu adevărat”, a declarat actrița laureată cu un premiu Oscar.

Îndrăgita vedetă are patru copii, două fetițe cu solistul de muzică country Keith Urban și 2 adoptați (o fiică și un fiu), împreună cu actorul Tom Cruise. Nicole Kidman a declarat pentru revista WHO că nu mai ține legătura cu aceștia. „Sunt adulți, sunt capabili să ia decizii proprii, ei singuri au ales să fie scientologi și, ca mamă, treaba mea este să-i iubesc. Sunt un exemplu de toleranță și asta e ceea ce cred: nu contează ce face copilul tău, copilul trebuie iubit și trebuie să știe că eu sunt deschisă să ofer iubire”, a mărturisit Nicole Kidman.

 

 

Articole asemanatoare
nicole kidman
Nicole Kidman vrea să mai adopte un copil
Nicole Kidman
Fiicele lui Nicole Kidman i-au găsit o poreclă haioasă după ce au văzut-o într-un film
nicole kidman
Nicole Kidman face dezvăluiri intime despre mariajul cu Tom Cruise
nicole kidman
Nicole Kidman, transfomare uluitoare. A cărunțit și e foarte îmbătrânită

Comenteaza acest articol

Decizie șocantă: o mare actriță de la Hollywood, atrasă de viața de mănăstire

by Andreea Damian   1 min
0