Tabu
PEOPLESlider

Decizie șocantă: o mare actriță de la Hollywood, atrasă de viața de mănăstire

Actrița Nicole Kidman a vorbit într-un interviu despre partea ei spirituală și credința sa în Dumnezeu. Australianca în vârstă de 51 de ani a mărturisit că și-a dorit să ia calea mănăstirii, înainte de a-și face debutul la Hollywood.

Vedeta care a fost crescută într-o familie irlandez-catolică a mărturisit pentru Allure: „Sunt credincioasă în sensul în care cred cu totul în Dumnezeu. Mi-a plăcut ideea de a fi călugăriță. Evident, nu am ales să merg pe acea cale, dar am fost foarte atrasă de ea”.

Nicole Kidman a vorbit despre credință în contextul noului său film – Boy Erased – unde aceasta interpretează rolul unei soții de pastor baptist. Personajul pe care-l joacă este obligat să-și trimită fiul la terapie după ce descoperă că este homosexuale. Actrița vorbește despre rolul ei de mamă (din film), care se luptă să ia o decizie dificilă: „Mama se luptă singură și dacă într-adevăr trebuie s-o facă, schimbă. Dar ea este cea care se schimbă și îmi place asta. Cred că e frumos cu adevărat”, a declarat actrița laureată cu un premiu Oscar.

Îndrăgita vedetă are patru copii, două fetițe cu solistul de muzică country Keith Urban și 2 adoptați (o fiică și un fiu), împreună cu actorul Tom Cruise. Nicole Kidman a declarat pentru revista WHO că nu mai ține legătura cu aceștia. „Sunt adulți, sunt capabili să ia decizii proprii, ei singuri au ales să fie scientologi și, ca mamă, treaba mea este să-i iubesc. Sunt un exemplu de toleranță și asta e ceea ce cred: nu contează ce face copilul tău, copilul trebuie iubit și trebuie să știe că eu sunt deschisă să ofer iubire”, a mărturisit Nicole Kidman.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Liviu Dragnea dezvăluie cum i-a venit ideea vlogului de gătit şi cum a primit glumele internauţilor

Andreea Damian

Premiile Emmy 2021 | Serialele cu cele mai multe nominalizări

Andreea Damian

Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images

Andreea Damian

Kylie Minogue a sărbătorit împlinirea a 50 de ani cu un pictorial nud

Andreea Damian

Alertă în showbiz! Cântărețul cu voce de aur, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Andreea Damian

Anda Adam singură la sala de sport în plină pandemie. Ce a decis să facă vedeta

Tabu Tabu

Scrie un comentariu