Tabu
LIFESTYLE

Declaratia Biancai Dragusanu dupa ce s-a aflat de divort!

Bianca Dragusanu i-ar fi cerut deja divortul lui Victor Slav, dupa cum vuieste presa de scandal. Chiar daca toata lumea vorbeste despre faptul ca cei doi divorteaza dupa doua luni de casnicie, Dragusanu tot vrea sa tina secret decizia sa.

“Daca as divorta, va dati si voi seama ca nu as spune acest lucru la televizor. Anda a declarat niste lucruri si trebuie sa o credem. Nu pot sa confirm si nici sa infirm acele mesaje pentru ca imi fac rau singura. Dar da, cunosc continutul acelor mesaje. Fiecare poate sa inteleaga ce vrea. Nu trebuie sa ma destainui. Daca Anda a declarat ceva, prefer sa o cred. Nu am vazut concret mesajul”, a spus ea in emisiunea „Acces Direct”.

“I-am zis lui Victor ca m-am intâlnit cu Adi si ca ne-am pupat pe obraz, dar i s-a parut coincideta prea mare. Victor si Anda mai au lucruri de impartit, s-au bagat in anumite chestiuni impreuna si trebuie sa le rezolve. Daca Anda a spus ca pot sa stau linistita, ce rost are sa ma bag eu? Spre deosebire de ei, intre mine si Cristea nu mai e nimic”, a adaugat ea.

ARTICOLE SIMILARE

Reteta de toamna – Budinca de ciuperci

realitatea

7 cele mai frumoase romane ale secolului XX (P)

Andreea Damian

Bianca si Victor planuiesc o luna de miere exotica! Vezi ce destinatie au ales

Avea jumătate de tonă şi medicii îi mai dădeau un an de trăit! A slăbit 376 de kilograme

Există viaţă după dragoste?

Omenirea va avea nevoie de 80% mai multă mâncare până la sfârșitul secolului

Andreea Damian

Scrie un comentariu