Tabu
LIFESTYLE

Declaratia Biancai Dragusanu dupa ce s-a aflat de divort!

Bianca Dragusanu i-ar fi cerut deja divortul lui Victor Slav, dupa cum vuieste presa de scandal. Chiar daca toata lumea vorbeste despre faptul ca cei doi divorteaza dupa doua luni de casnicie, Dragusanu tot vrea sa tina secret decizia sa.

“Daca as divorta, va dati si voi seama ca nu as spune acest lucru la televizor. Anda a declarat niste lucruri si trebuie sa o credem. Nu pot sa confirm si nici sa infirm acele mesaje pentru ca imi fac rau singura. Dar da, cunosc continutul acelor mesaje. Fiecare poate sa inteleaga ce vrea. Nu trebuie sa ma destainui. Daca Anda a declarat ceva, prefer sa o cred. Nu am vazut concret mesajul”, a spus ea in emisiunea „Acces Direct”.

“I-am zis lui Victor ca m-am intâlnit cu Adi si ca ne-am pupat pe obraz, dar i s-a parut coincideta prea mare. Victor si Anda mai au lucruri de impartit, s-au bagat in anumite chestiuni impreuna si trebuie sa le rezolve. Daca Anda a spus ca pot sa stau linistita, ce rost are sa ma bag eu? Spre deosebire de ei, intre mine si Cristea nu mai e nimic”, a adaugat ea.

ARTICOLE SIMILARE

Îl îmbracă în haine de fată şi băiat! Experimentul ciudat făcut de doi părinţi

Dedesubturile relatiei pe care MIHAELA RADULESCU o are cu Felix: averea, Dani, Ayan, skateboardul…

De ce se teme prințul Charles pentru bebelușul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Horia Moculescu, dus la spital de iubita cu 43 de ani mai tanara!

Cum să gestionezi anxietatea provocată de călătoriile în transportul public

Andreea Damian

Bianca Brad, mesaj sfasietor pentru fetita ei, care ar fi implinit 7 ani

Scrie un comentariu