Tabu
CULTURE Slider

Declarația cu care Melania Trump a șocat opinia publică. Are legătură și cu soțul ei

Melania Trump

Melania Trump și-a exprimat, luni, dezamăgirea cu privire la rețelele de socializare. Prima Doamnă a Americii a vorbit despre impactul „distructiv și dăunător” al utilizării incorecte a social media, în timp ce soțul ei, Donald Trump, a fost ocupat să posteze mesaje tipice agresive pe Twitter.

Fostul model sloven a participat la un colocviu privind hărțuirea în mediul cibernetic, desfășurat la Maryland. Melania Trump a recunoscut că „majoritatea copiilor conştientizează mai bine avantajele şi capcanele reţelelor de socializare decât unii adulţi”.

Reţelele de socializare „pot fi folosite în numeroase feluri pozitive, dar pot fi de asemenea sursă de distrugere dacă sunt prost folosite”, a adăugat ea.

Melania Trump a subliniat totodată importanța învățării copiilor despre „utilizarea sigură și responsabilă a rețelelor de socializare”. În timp ce Prima Doamnă făcea aceste declarații publice, președintele Donald Trump își ataca adversarii politici cu postări acerbe pe Twitter.

Președintele american i-a calificat pe anchetatorii procurorului special Robert Mueller drept „huligani democraţi” și l-a numit pe John Brennan, fostul director al CIA, într-o altă postare, „cel mai slab director al agenției din istoria ţării noastre”.

Un purtător de cuvânt al doamnei Trump a eliminat orice legătură între comentariile Melaniei Trump și mesajele de pe Twitter ale președintelui, spunând că domnul Trump e „mândru” de angajamentul soției sale față de copii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Tricouri Versace, criticate în China pentru că identifică Hong Kong și Macao ca fiind țări

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 7 februarie

realitatea

Jennifer Lawrence neagă că a făcut sex cu producătorul Harvey Weinstein

Andreea Damian

Scrie un comentariu