Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Declarația neașteptată cu care Melania Trump a surprins opinia publică

Melania Trump a mărturisit în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune ABC că se simte cea mai hărțuită persoană din lume. Prima Doamnă a Statelor Unite a recunoscut astfel și faptul că a inițiat campania „Be Best” tocmai din acest motiv, potrivit BBC. „Aş putea spune că sunt cea mai hărţuită persoană din lume” din cauza a „ceea ce se spune despre mine”, a spus Melania Trump.

Inițiativa „Be Best”, lansată de Melania Trump în urmă cu câteva luni, se ocupă de comportamentul din mediul onnline şi de pe reţelele de socializare online. Obiectivul acesteia este promovarea unei vieţi sănătoase, încurajarea unei utilizări pozitive a reţelelor de socializare şi lupta împotriva abuzului de opioide.

Săptămâna trecută, soția președintelui american Donald Trump s-a aflat în primul său turneu de una singură în Africa, în calitate de Primă Doamnă. Melania Trump a vizitat Ghana, Malawi, Kenya și Egipt. Interviul din cadrul emisiunii “Good Morning America” a fost înregistrat în Kenya, dar postul ABC îl va difuza integral astăzi.

În cadrul aceleiași emisiuni, fostul fotomodel de origine slovenă spune că cine face acuzaţii despre abuzuri sexuale trebuie să furnizeze „dovezi clare”. „Susţin femeile şi ele trebuie să fie auzite. Trebuie să le sprijinim. Şi de asemenea şi pe bărbaţi, nu doar pe femei”, a declarat Melania Trump. Prima Doamnă a fost apoi întrebată dacă este de părere că bărbaţii despre care s-a scris în mass-media că ar fi comis abuzuri au fost trataţi nedrept. „Trebuie să existe dovezi clare, iar atunci când eşti acuzat de ceva, să arate dovezile”, a răspuns ea.

Melania Trump și-a declarat deja sprijinul față de femeile implicate în mișcare #MeToo.

 

ARTICOLE SIMILARE

Pantalonii la modă pentru iarnă, care țin de cald

Andreea Damian

Zâmbetele forțate la locul de muncă pot conduce la alcoolism

realitatea

Dimineţi ideale, într-un mod romantic de simplu

Piesa vestimentară cu aer parizian în care merită să investești

Andreea Damian

E populară pe Instagram, dar ascunde un secret teribil. Fanii ei nu se așteptau

Andreea Damian

Sotul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, a dezvaluit ce suma fabuloasa castiga anual!

Scrie un comentariu