Tabu
LIFESTYLESlider

Declarația neașteptată cu care Melania Trump a surprins opinia publică

Melania Trump a mărturisit în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune ABC că se simte cea mai hărțuită persoană din lume. Prima Doamnă a Statelor Unite a recunoscut astfel și faptul că a inițiat campania „Be Best” tocmai din acest motiv, potrivit BBC. „Aş putea spune că sunt cea mai hărţuită persoană din lume” din cauza a „ceea ce se spune despre mine”, a spus Melania Trump.

Inițiativa „Be Best”, lansată de Melania Trump în urmă cu câteva luni, se ocupă de comportamentul din mediul onnline şi de pe reţelele de socializare online. Obiectivul acesteia este promovarea unei vieţi sănătoase, încurajarea unei utilizări pozitive a reţelelor de socializare şi lupta împotriva abuzului de opioide.

Săptămâna trecută, soția președintelui american Donald Trump s-a aflat în primul său turneu de una singură în Africa, în calitate de Primă Doamnă. Melania Trump a vizitat Ghana, Malawi, Kenya și Egipt. Interviul din cadrul emisiunii “Good Morning America” a fost înregistrat în Kenya, dar postul ABC îl va difuza integral astăzi.

În cadrul aceleiași emisiuni, fostul fotomodel de origine slovenă spune că cine face acuzaţii despre abuzuri sexuale trebuie să furnizeze „dovezi clare”. „Susţin femeile şi ele trebuie să fie auzite. Trebuie să le sprijinim. Şi de asemenea şi pe bărbaţi, nu doar pe femei”, a declarat Melania Trump. Prima Doamnă a fost apoi întrebată dacă este de părere că bărbaţii despre care s-a scris în mass-media că ar fi comis abuzuri au fost trataţi nedrept. „Trebuie să existe dovezi clare, iar atunci când eşti acuzat de ceva, să arate dovezile”, a răspuns ea.

Melania Trump și-a declarat deja sprijinul față de femeile implicate în mișcare #MeToo.

 

ARTICOLE SIMILARE

Andra și Cătălin Măruță, pregătiți să-și mărească familia. Vine al treilea copil?

Andreea Damian

Celebrități care par să fi descoperit secretul tinereții

Andreea Damian

YouTube interzice videoclipurile „periculoase sau dăunătoare”

Andreea Damian

LOVITURĂ GREA PENTRU SANDA LADOŞI! Vezi ce s-a intamplat cu sotul ei

Cum să ai stil, în sacou, primăvara aceasta

Andreea Damian

Oana Zăvoranu s-a despărțit de soțul ei! Alex Ashraf e deja implicat într-o altă relație

Andreea Damian

Scrie un comentariu