Tabu
lifestyle

Declaratia ULUITOARE a lui Marcel Prodan!


Managerul Alexandrei Stan, Marcel Prodan, a dat o declaratie care i-a lasat fara cuvinte pe toti cei care au auzit-o, mai ales in contextul scandalului iscat de “corectia” aplicata cantaretei.

De cand cu scandalul legat de tratamentul dur la care a fost supusa Alexandra Stan, Marcel Prodan parca a intrat in pamant, nimeni nu mai stie nimic de el. Insa mass media a inceput sa faca sapaturi pentru a afla cat mai multe despre bataus, si asa a fost descoperita o inregistrare mai veche pe care Simona Gherghe a readus-o in prim plan, in cadrul emisiunii “Acces Direct”, de joi.

Una dintre afirmatiile lui, din timpul interviului, este absolut socanta, in contextul discutiilor din ultimele zile. “Romanul are un caracter mai ciudat, prefera sa te loveasca, nu sa te sustina”, sunt cuvintele impresarului bataus, care i-a lasat fara cuvinte pe spectatorii si telespectatorii emisiunii “Acces Direct”.

“Mi se pare incredibil ce spunea acest om… Asta este replica saptamanii”, a comentat moderatoarea Simona Gherghe.

In ceea ce o priveste pe Alexandra Stan, avocatul acesteia a declarat: “In masura in care zilele de spitalizare sunt sub 20, agresorul va fi acuzat de santaj. Peste 20 de zile de spitalizare, poate fi incadrat la vatamare corporala. Alexandra va putea in continuare sa cante piesele care au consacrat-o, dar este prematur sa spun ce se va intampla cu contractul. Concertele pe care le avea in program nu au mai putut fi onorate din cauza celor intamplate”.

ARTICOLE SIMILARE

Brad și Angelina au statuie!

realitatea

50 Cent vrea să cânte cu Robbie Williams

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, Răzvan Ciobanu vorbește despre droguri – VEZI VIDEO

realitatea

Cea mai mare expoziţie Da Vinci se deschide la Galeria Naţionala Britanică

realitatea

Avanpremieră la Festivalul de Film Istoric din Cetatea Râşnov

realitatea

Scrie un comentariu