Home > Lifestyle > DECLARAŢIE ULUITOARE a Magdei Catone! Ce i-a MĂRTURISIT Şerban Ionescu înainte să moară

DECLARAŢIE ULUITOARE a Magdei Catone! Ce i-a MĂRTURISIT Şerban Ionescu înainte să moară

Magda Catone a povestit că, în perioada în care a fost bolnav, Şeban Ionescu s-a rugat alaturi de ea la mai multe mănastiri. După ce a ieşit de la spovedanie, actorul i-a făcut o mărturisire incredibilă soţiei sale.

“La mormântul părintelui Arsenie Boca am fost fost împreună cu soţul meu Şerban Ionescu. Atât de mult m-am rugat la Dumnezeu să poată şi el să ajungă la mormântul lui Arsenie Boca, să se roage … ca să vorbească cu el. Acolo, la Prislop, este o energie care te face să te înseninezi de emotie. Dar o emotie care te face sa cazi in genunchi. Am fost cu Serban si la mormântul Parintelui Arsenie Papacioc la Manastirea Sfanta Maria din Techirghiol, in perioada cand era bolnav. A fost un moment tare deosebit atunci cand o maicuta i-a dat o catuie ca sa tamaieze acolo, la mormant. Serban s-a spovedit la Manastirea Stavropoleos, la Manastirea Frasinei si ultima data la Manastirea din Techirghiol. Cand a iesit de la spovedit, mi-a spus: “Sa stii ca am primit un canon: sa-mi iubesc nevasta”. Am o liniste sufleteasca ca pe patul de moarte Serban a fost spovedit si impartasit”, a declarat Magda Catone potrivit bzi.ro.

Actorul Serban Ionescu a murit la 21 noiembrie 2012, după o lungă suferinţă cauzată de scleroză laterală amiotrofiacă, o boală ce se manifestă prin piederea progresivă a mai multor celule nervoase din creier şi măduva spinării care controleaza muschii ce fac posibila miscarea.

Articole asemanatoare
La doar 17 ani, fiul lui Şerban Ionescu s-a logodit
Cine e IRINA, femeia care a stat alaturi de SERBAN IONESCU in ultimele luni
IMAGINI cutremuratoare de la inmormantarea lui SERBAN IONESCU
INMORMANTAREA lui Serban Ionescu – FOTO / Controversele legate de familia actorului

Comenteaza acest articol

DECLARAŢIE ULUITOARE a Magdei Catone! Ce i-a MĂRTURISIT Şerban Ionescu înainte să moară

by   1 min
0