Home > Lifestyle > DECLARAŢII-BOMBĂ! “Andra, Delia şi Lora S-AU PROSTITUAT”

DECLARAŢII-BOMBĂ! “Andra, Delia şi Lora S-AU PROSTITUAT”

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din România a dat cărţile pe faţă în ceea ce priveşte industria muzicală autohtonă.

Mihai Trăistariu afirmă că adevăratele voci din muzica românească fac mari compromisuri pentru a câştiga bani şi a rămâne în centrul atenţiei. Mihai spune că foare multe vedete folosesc sex-appeal-ul ca principală formă de promovare a melodiilor, atât în clipuri cât şi concerte. Printre cele vizate de cântăreţ se află nume grele ca Andra, Delia şi Lora. “Te lansezi ca o piţipoancă. Chiar şi vedete cu voce au început să se dezbrace, să fie mai vulgare că aşa se poartă. E un trend extrem de vulgar şi merge şi în afară. Toate se conformează. Care nu se conformează e măturată, gen Luminiţa Anghel. Cele cuminţi sunt date la o parte. Paula Seling e cuminte, pe cand Andra, Lora sau Delia s-au chiloţat un pic, s-au prostituat – ăsta e cuvântul – ca să poată reuşi şi să fie difuzate la radio şi chemate în concerte. Pe mine nu mă încântă, dar îmi dau seama că nu au de ales” a declarat Mihai Trăistariu pentru ziare.com. Lora a fost prima care a reacţionat la declaraţiile colegului de breaslă. “Cred că doar se poartă genul ăsta de declaraţii ca să stârneşti ceva. E absurd să vin eu acum şi să spun << Nu m-am prostituat >>”, a declarat cântăreaţa pentru Antena Stars.
delia 2

Articole asemanatoare
familia maruta
Cătălin Măruță și copiii lui au salvat o pisică
mihai-traistariu
Din ce câștigă Mihai Traisatriu bani de când nu mai sunt concerte
catalin maruta
Ce urare a avut Cătălin Măruță pentru mama lui de ziua ei
lora petrescu in vacanta la plaja
Lora și iubitul ei, blocați în Bali de două luni. Când vor putea reveni în țară

1 Response

  1. gheorgica

    Poi nu este nimic nou in lumea asta. Etapele ar fi :prostituare,lasare,cersetoare. Gurile rele spuneau ca traistariul asta este o sfanta

Comenteaza acest articol

DECLARAŢII-BOMBĂ! “Andra, Delia şi Lora S-AU PROSTITUAT”

by realitatea   1 min
1