Home > Lifestyle > DECLARAŢII-BOMBĂ! “Andra, Delia şi Lora S-AU PROSTITUAT”

DECLARAŢII-BOMBĂ! “Andra, Delia şi Lora S-AU PROSTITUAT”

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din România a dat cărţile pe faţă în ceea ce priveşte industria muzicală autohtonă.

Mihai Trăistariu afirmă că adevăratele voci din muzica românească fac mari compromisuri pentru a câştiga bani şi a rămâne în centrul atenţiei. Mihai spune că foare multe vedete folosesc sex-appeal-ul ca principală formă de promovare a melodiilor, atât în clipuri cât şi concerte. Printre cele vizate de cântăreţ se află nume grele ca Andra, Delia şi Lora. “Te lansezi ca o piţipoancă. Chiar şi vedete cu voce au început să se dezbrace, să fie mai vulgare că aşa se poartă. E un trend extrem de vulgar şi merge şi în afară. Toate se conformează. Care nu se conformează e măturată, gen Luminiţa Anghel. Cele cuminţi sunt date la o parte. Paula Seling e cuminte, pe cand Andra, Lora sau Delia s-au chiloţat un pic, s-au prostituat – ăsta e cuvântul – ca să poată reuşi şi să fie difuzate la radio şi chemate în concerte. Pe mine nu mă încântă, dar îmi dau seama că nu au de ales” a declarat Mihai Trăistariu pentru ziare.com. Lora a fost prima care a reacţionat la declaraţiile colegului de breaslă. “Cred că doar se poartă genul ăsta de declaraţii ca să stârneşti ceva. E absurd să vin eu acum şi să spun << Nu m-am prostituat >>”, a declarat cântăreaţa pentru Antena Stars.
delia 2

Articole asemanatoare
Vedete nascute pe 23 august!
Ilinca Vandici, Lora si Ruby, dorite in cea mai tare prezentare de moda a verii
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati

1 Response

  1. gheorgica

    Poi nu este nimic nou in lumea asta. Etapele ar fi :prostituare,lasare,cersetoare. Gurile rele spuneau ca traistariul asta este o sfanta

Comenteaza acest articol

DECLARAŢII-BOMBĂ! “Andra, Delia şi Lora S-AU PROSTITUAT”

by realitatea   1 min
1