Home > Lifestyle > DECLARAŢII INCENDIARE! Andreea Marin L-A DESFIINŢAT pe Ştefan Bănică!

DECLARAŢII INCENDIARE! Andreea Marin L-A DESFIINŢAT pe Ştefan Bănică!

Vestea că fostul soţ are o relaţie cu Lavinia Pârva, femeia care i-a tulburat căsnicia cu Ştefan Bănică, Andreea Marin a “dat din fosta casă”. “Zâna” a dat de înţeles că pentru ea nu este o noutate că Ştefan se întâlneşte cu Lavinia.
“Pentru mine nu e o noutate. Nu mă interesează pe mine ce face el cu viaţa lui. Probabil nu a mai putut să nege această relaţie şi asta e. Acum sunt fericită lângă cineva care mă respectă, de data asta. Eu am parte de respect şi de dragoste. E un om onest, care nu are o reputaţie îndoielnică şi căruia nu am ce să-i reproşez. Legat de fostul meu soţ ştiu şi eu ce ştie toată ţara. Nu mă interesează de noua lui iubită, de el mă interesa când am fost căsătoriţi, acum nu mă mai interesează”, a dezvăluit Andreea Marin la Acces Direct.

Presa a publicast acum câţiva ani mai multe fotografii cu cântăreţul alături de Lavinia Pârva. Deşi a negat relaţia, Andreea Marin a înţeles că nu iese fum fără foc.”Mi s-a părut ciudat că nu a dat publicaţia în judecată atunci când a fost surprins într-un bloc, cu o femeie. Acţiunile fostului meu soţ nu mi-au dat încredere. Eu nu i-am oferit niciodată ocazia asta. M-am luptat pentru noi şi pentru familia noastră”, a mai adăugat Andreea sursei citate. “Zâna” şi-a continuat şirul de reproşuri şi a afirmat că Ştefan nu este un tată foarte preocupat de fiica lor Violeta. Mai mult, Andreea este de părere că noul ei iubit se înţelege perfect cu fiica ei. “Eu nu ştiu nimic despre fata asta. Nu ştiu dacă poate să fie un model pentru Violeta. Un model este cineva care a făcut ceva în viaţă, care are ceva în cap. Ştefan nu a venit nici la ziua fiicei noastre, nici în prima zi de şcoală. Cine ştie, poate e ocupat, nu a avut timp. El nu mă respectă pe mine, dar sper să fie tată în continuare. Acum am lângă mine un om care mă respectă, care se înţelege perfect cu Violeta”, a mai spus Andreea Marin la Acces Direct.

Articole asemanatoare
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii
Cura de detoxifiere a Andreei Marin! Cat dureaza si in ce consta
LAVINIA despre relatia cu POPONET si despartirea de BANICA
Tare! Ce zice mama lui BANICA despre ANDREEA MARIN!

Loading...

Comenteaza acest articol

DECLARAŢII INCENDIARE! Andreea Marin L-A DESFIINŢAT pe Ştefan Bănică!

by   1 min
0