Tabu
Image default
BEAUTY PEOPLE Slider

Defectul pe care Chrissy Teigen îl ascunde tot timpul cu Photoshop

Chrissy Teigen își urăște picioarele, pentru că „sunt oribile”. De aceea, soția lui John Legend apelează la Photoshop permanent după ședințele foto.

Fotomodelul de 32 de ani a vorbit despre defectul său în emisiunea lui Ellen DeGeneres Show. Chrissy a mărturisit că labele picioarelor ei sunt oribile. „Am picioare oribile. Acum o să vă uitați cu toții la picioarele mele”, a spus ea, nu înainte de a-și ascunde picioarele sub fotoliul din platou. Dar a continuat în hohotele publicului. „Am picioare de junglă asiatică – au fost menite să se urce în copaci”, a mai spus soția lui John Legend.

Din această cauză, modelul are o clauză în contractul cu Sport Illustrated care stipulează că nu trebuie să i se vadă labele picioarelor. „Mi le îngrop în nisip”, a ținut ea să menționeze, potrivit USA Today . Singurul care îi poate vedea picioarele este chiar soțul ei, John Legend. Cu umorul caracteristic și sinceritatea debordantă, Chrissy nu s-a putut abține de la glume nici când a povestit despre asta. „John întotdeauna spune că, dacă o să mor – ce poveste oribilă! – tot ce va trebui să facă la morgă, în loc să-mi ia cearșaful de pe față, e să mi-l tragă de pe picioare. O să mă recunoască după ele”, a glumit ea.

Când Ellen DeGeneres i-a arătat o fotografie cu ea și John Legend și  i-a spus că picioarele ei arată OK, Chrissy Teigen a insistat că și acolo e vorba despre Photoshop: „Absolut! Știi cum oamenii își photoshopează fundurile și fețele, ei bine, așa fac și eu cu picioarele”, a confirmat ea.

Jumătate thailandeză, jumătate norvegiană, Chrissy Teigen are un look şi nişte dimensiuni (86-64-89) aproape perfecte. Asta nu a ferit-o de umilinţe la începuturile carierei: de la unul din joburi a fost concediată fiindcă era prea grasă! Ulterior avea să devină unul dintre cele mai apreciate modele ale Sport Illustrated.

 

ARTICOLE SIMILARE

Istoria colorată și fascinantă a lacului de unghii

Andreea Damian

Plimbarea în oraș, la fel de benefică precum plimbarea în natură?

Andreea Damian

Au fost anunțati primii prezentatori de la Oscar 2020

Andreea Damian

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut doi ani de relație

Tabu Tabu

Nicole Scherzinger a dezvăluit ce a mâncat la Cerbul de Aur iar fanii au luat-o peste picior

Andreea Damian

Măști de față naturale făcute în casă – cele mai bune rețete de la vedete

Andreea Damian

Scrie un comentariu