Home > Agenda > Deine Lakaien pentru prima dată în România

Deine Lakaien pentru prima dată în România

 Chromatic Vision si Media Services Events organizeaza vineri 13 martie, la club Fratelli Studios incepand cu orele 22.30, concertul extraordinar al trupei Deine Lakaien.

Biletele se vor pune in vanzare incepand din 16 februarie in reteaua magazinelor Diverta si online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si au preturi cuprinse intre 90 si 120 RON. In seara evenimentului, biletele pot fi procurate si de la club Fratelli Studios.

Daca ai plecat dintr-o sala de concert si nu ai simtit altceva decat o durere acuta a urechilor, atunci in mod sigur nu ai fost la un concert Deine Lakaien. Emotia specifica anticiparii, urmata de o revelatie plina de sensuri si incununata de bucuria unei experiente extraordinare – iata miracolul intalnirii cu faimosii Deine Lakaien.

“Vinovati” de toate acestea sunt Ernst Horn si Alexander Veljanov, doi artisti extraordinari obsedati de muzica lor, ce au reusit, in peste 20 de ani, sa transforme Deine Lakaien intr-un nume de legenda pentru melancolicii cu suflet gotic. Albumele lor au definit mereu noi standarde in domeniul sofisticat al muzicii electronice, influentand si imbogatind substanta wave-ul european mai mult decat oricare alte aparitii.

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
Dua Lipa
Dua Lipa a lansat noul album din izolare
Coldplay intră pe tărâmul muzicii de protest cu noul cântec „Guns”?
beyonce
Beyonce a pregătit o surpriză imediat după lansarea documentarului Homecoming

Comenteaza acest articol

Deine Lakaien pentru prima dată în România

by realitatea   1 min
0