Tabu
PEOPLESlider

Delia a făcut un anunț important despre copil, de Crăciun

Delia a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil chiar în ziua de Crăciun. Jurata de la iUmor i-a șocat pe toți cu declarațiile făcute.

Pe scena show-lui a urcat și Grinch care a făcut un roast la adresa moșului, a lui Dan Badea, dar și a juraților.

Grinch le-a transmis telespectatorilor un mesaj cu ocazia sărbătorilor, iar jurații au fost întrebați cum s-au pregătit pentru Crăciun.

„Noi, de Crăciun, facem cozonaci, facem sarmale, facem piftie și cartofi la cuptor”, a declarat Delia. Mai mult, a spus că dacă va avea un copil îi va spune din prima că Moș Crăciun nu există. „Dacă e să am vreodată un copil, eu nu vreau să îl mint. Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există”.

Toți au rămas mască la auzul acestor vorbe, inclusiv Moș Crăciun. Singurul care s-a bucurat a fost Grinch: „Da, da, așa să facă”.

Artista a mărturisit că nu își dorește un copil, la fel cum vor majoritatea femeilor.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta în urmă cu ceva timp.

ARTICOLE SIMILARE

Tunsori atemporale perfecte pentru această toamnă

Andreea Damian

Linda Evangelista împărtășește primele fotografii după intervenția cosmetică despre care spune că a desfigurat-o

Andreea Damian

Vacanțe suprarealiste | Noua colecție SCHIAPARELLI este inspirată de propriul fondator

Andreea Damian

Euro 2016 si orasele romantismului

realitatea

Terminator 6, prima imagine oficială. Transmite clar un mesaj de women empowerment

Andreea Damian

Tendința Hygge | Inspirații decorative pentru un interior confortabil

Andreea Damian

Scrie un comentariu